REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Politikai: atostogaujame Lietuvoje

Ar mums tauta moka tiek, kad galėtume planuoti „korsikas“?

Lietuvos politikai tikinai atostogaujantys Lietuvoje ir nenorintys triukšmo. Dauguma dievagojasi norintys ramybės, meškeriojimo ir knygų. Dalis tikina dirbantys ir atostogų metu.

„Esu Klaipėdoje, Lietuvos pajūryje, kur ir noriu būti. Atstovauju šito rajono rinkėjams ir labai džiaugiuosi, kad taip galiu daryti. Planuoju jaunimui įvairius renginius. Visa Lietuva šiandien važiuoja į pajūrį – netgi automagistralė kemšasi“, - portalui balsas.lt sakė Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų deleguota Seimo narė Agnė Bilotaitė.

„Lietuvoje, Lietuvoje, Lietuvoje, Lietuvoje“ , - apie savo atostogas pasakoja Seimo narė, Liberalų Sąjūdžio atstovė Dalia Kuodytė.

„Kelios dienos kaimo sodyboje, ,aš pati gyvenu kaime, tai irgi išeina lyg kaime. Nesutvarkyti reikalai, nepažiūrėtos parodos. Kas dar?... Tėvų, senelių, dėdžių, tetų ligos. <...> Ir dar, ką reikėtų parašyti, rugsėjo 12-13 dieną yra suplanuotas Dalai Lamos (Tibeto, - nuo Kinijos nepriklausomybės siekiančios teritorijos dvasinio lyderio, - balsas.lt) vizitas, o aš esu pagrindinė organizatorė <...> Ar mums tauta moka tiek, kad galėtume planuoti „korsikas“? “, - sako D. Kuodytė, tuo paaiškindama, jog dirba ir per atostogas.

REKLAMA
REKLAMA

„Drąsos kelio“ frakcijos Seime atstovas Valdas Vasiliauskas irgi kratosi Kretos arba Maljorkos. „Lietuvoje, tik Lietuvoje. Į užsienį aš važiuoju rudenį pavasarį arba žiemą. Vasarą tik Lietuvoje. <...> Arčiau knygų skaitymo, meškeriojimo. Triukšmų ir bendravimo užtenka per visus metus“, - tikina politikas.

REKLAMA

„Šiuo metu esu Pakruojyje – vasaros akademijoje jaunųjų socialdemokratų. Atvyko Tomas Dapkus ir Vladas Gaidys. Apie žurnalistiką šnekėsime. Į užsienį nevažiuoju. Jei važiuosiu – į Nidą. Teniso žaisti. Jokių užsienių“, - sako Lietuvos socialdemokratų partijos deleguotas Seiman Gediminas Kirkilas.

Partijos Tvarka ir teisingumas deleguotas aplinkos ministras Valentinas Mazuronis sako, kad užsienio ir net didžiuosiuose Lietuvos kurortuose jam ir per brangu, ir per triukšminga bei teigia, kad Lietuvoje poilsis geriausias.

„Nėra geriau, kaip Marijos žemė. Kaip visada šitoje vietoje turiu nuvilti. Jokių pikantiškų, jokių ekstremalių dalykų. Kuo toliau nuo žmonių.<...> Knyga, televizorius, geras oras ir meditacija“, - savo formulę pasakoja ministras.

REKLAMA
REKLAMA

Darbo partijos-leiboristų deleguotas Seimo vicepirmininkas Vytautas Gapšys sakė bijąs per daug prisišnekėti žmonai girdint. „Tai ir parašykite: žmona girdi, bijau per toli pažadėti ir per arti nuvežti“, - sakė jis.

Anot V. Gapšio, ši vasara jam yra darbinė. „Mano atostogos yra darbinės. Ką tik grįžau iš parlamento, kur krūva darbo. Planuoju, jei pavyks, rugsėjo mėnesį ištrūkti iš Vilniaus. Tiek tegaliu pasakyti“, - aiškino parlamentaras portalui balsas.lt.

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų