REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Just5“ pranešė šią savaitę pradėjusi pardavinėti naujojo modelio mobiliuosius telefonus „Just5 Brick“ (angl. „plyta“). Šie mobilieji telefonai su mygtukais ir ištraukiama metaline antena siūlo tik pagrindines telefono funkcijas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, „Just5 Brick“ dizainą sukūrė žymioji Rusijos „Art. Lebedev Studio“ diziano studija. Naujieji telefonai esą meta iššūkį daugybei vienodų apvalių formų išmaniųjų telefonų – grįžtama prie dešimtojo dešimtmečio formų ir ergonomikos.

REKLAMA

Skelbiama, kad „Just5 Brick“ korpuso dizainas primena senuosius nerūpestingus laikus, kai terminas „išmanusis telefonas“ dar neegzistavo. Didelius telefono mygtukus patogu spaudyti, nespalvotas ekranas ir ištraukiama metalinė antena kelia malonią nostalgiją, tvirtina bendrovės atstovai.

Be skambinimo ir SMS siuntimo funkcijų „Just5 Brick“ mobiliajame telefone dar yra SOS mygtukas, žadintuvas, radijas, skaičiuotuvas, kalendorius, rankinis skaitiklis, vienas žaidimas ir maršruto išsaugojimo funkcija. Telefonas veikia su paprasta SIM kortele, jo bateriją pakanka įkrauti kartą per savaitę.

REKLAMA
REKLAMA

„Just5 Brick“ telefonas siūlomas penkių spalvų: pieno baltos, garstyčių geltonos, anglių juodos, plytų raudonos ir juodosios arbatos rudos. Visiems „Just5“ mobiliesiems telefonams suteikiama 5 metų garantija, per šį laikotarpį sugedusį telefoną galima pakeisti į naują – jokių ilgų remontų ir laukimo.

Beveik visi dideli tarptautiniai mobiliųjų telefonų gamintojai mygtukinių telefonų segmentą laiko mirštančiu ir siūlo tik pigius, nepatrauklaus dizaino šio segmento telefonus. „Just5“ skelbia esanti paskutinė šiuolaikinė įmonė, siūlanti gražius, nebrangius, ergonomiškus, spalvingus ir įdomaus dizaino telefonus su mygtukais. Nuo 2009 m. „Just5“ jau pardavė daugiau kaip milijoną savo mobiliųjų telefonų Rusijoje, NVS šalyse, Europoje ir JAV, sakoma bendrovės pranešime.

Pranešama, kad „Just5 Brick“ kainuos apie 60 - 70 JAV dolerių (apie 158 - 185 Lt). 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų