REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Palanku dėti šeimyninio gyvenimo, gerovės pamatus. Galite sulaukti trokštamo atsakymo, susijusio su nuosavybe, kreditavimu, draudimo išmoka, paveldėjimu ar kt. Iš šeimos narių galite tikėtis nuoširdaus palaikymo.

Avinas Palanku dėti šeimyninio gyvenimo, gerovės pamatus. Galite sulaukti trokštamo atsakymo, susijusio su nuosavybe, kreditavimu, draudimo išmoka, paveldėjimu ar kt. Iš šeimos narių galite tikėtis nuoširdaus palaikymo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Regis, artimieji nebetrukdys jūsų asmeninei laimei, jei anksčiau bandė tai daryti. Šiandien išties nestokosite malonaus priešingos lyties dėmesio, viltingų pažadų ir tai turėtų būti nuoširdu, jaudinama. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

REKLAMA

Dvyniai Galimi pokyčiai darbovietėje arba turėsite pasirinkti iš kelių galimybių. Darykite gerus darbus ir pasirinkimus iš širdies, o ne dėl padėkos. Jūsų autoritetui bei santykiams tai išeis į naudą.

Vėžys Gali atsirasti sąjungininkų, užtarėjų, jei esate įsivėlę į konkurencinę kovą, juridines peripetijas ar pan. Maloniai nustebins žmogus, kuriam esate neabejingas. Sulauksite viliojamo pasiūlymo, kurį verta priimti.

Liūtas Būsite nusiteikę kantriai laukti, kol dominantis asmuo teiksis jus išklausyti, grąžinti skolas ar peržiūrėti dokumentus, kažką įforminti, įvertinti. Jūsų viltys turėtų bent iš dalies pasiteisinti. Galima reikšminga permaina.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Būsite nusiteikę siekti profesinių aukštumų, bendrauti su įtakingais veikėjais. Jūsų autoritetą didins teisingai nukreipta energija, sugebėjimas pasakyti tai, ką reikia. Regis, jus nudžiugins žavūs įspūdžiai, pažintys.

Svarstyklės Didelis darbo krūvis, artimų žmonių reikalai, draugų dėmesys - visa tai jus griūte užgrius. Viskas klostysis neblogai, jei šiame šurmulyje nepamiršite ir savo poreikių bei teisingai paskirstysite laiką, prioritetus.

Skorpionas Jei turite organizacinių sugebėjimų, kolektyvinės dvasios, kūrybingumo, ši diena leis tai pademonstruoti ir sustiprinti savo pozicijas grupėje ar visuomenėje. Šauniai praleisite laisvalaikį, jei susitiksite su draugais, bendraminčiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Būsite linkę klausytis savo širdies balso ir pasiduoti srovei, nešančiai į kai kurių svajonių išsipildymą. Kitų aktyvumas gali įveikti jūsų pasyvumą, inerciją, išjudinti jus. Jei sugebėsite susikaupti, sklandžiai sutvarkysite būtinus reikalus.

Ožiaragis Gera diena daugumai veiklos sričių bei turiningam poilsiui. Jūsų planai neprieštaraus galimybėms. Seksis prekiauti, derėtis, tartis dėl sutarčių. Mylimas žmogus gali nustebinti savo rimtais ketinimais.

Vandenis Šiandien gebėsite prisitaikyti prie įvairiausių situacijų. Galbūt atsiras didesnis stimulas įsigyti kažką prašmatnaus, diegti naujoves versle ar namuose, pirkti apdailos medžiagas ir atnaujinti aplinką. Galite gauti įspūdingą dovaną.

Žuvys Sėkmingai tvarkysite korespondenciją, reklamos reikalus, sudarysite sutartis. Galite tikėtis malonių ir reikšmingų susitikimų, pokalbių. Bus smagu, jei pasikviesite svečių, susiorganizuosite pikniką ar vyksite į ekskursiją.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų