REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžio "Ekranas" itin nesėkmingose rungtynėse buvo priverstas pripažinti Islandijos čempionų FH pranašumą minimaliu rezultatu 0:1. Varžovai pergalę šventė po vienintelio įvarčio 29-ą minutę. Tuo metu ekraniečiai progų turėjo kur kas daugiau, bet svečiams nuolat šypsojosi sėkmė. Ekraniečių bandymai išlyginti rezultatą ne kartą atsimušė į virpstą ar skersinį.

REKLAMA
REKLAMA

Po pralaimėjimu pasibaigusio mačo nuoskaudą dėl rezultato liejo visas rungtynes aikštėje sužaidęs FK "Ekranas" gynėjas R. Pilotas. Futbolininkas sakė, kad vienintelis dalykas, ko šiame mače pritrūko yra sėkmė.

REKLAMA

- Ryti, ko šiandien "Ekranui" pritrūko iki pergalės?

- Pagrindinis dalykas, kurio mums šiandien pritrūko tai sėkmė. Žaidėme gerai, ypač antrame kėlinyje, tačiau tiek progų neišnaudojome. Fortūna šiandien akivaizdžiai buvo islandų sąjungininkė. Varžovai praktiškai nieko ir nesukūrė, o mes turėjome galimybių, bet apmaudžiai jų neišnaudojome. FH vieną standartą pakėlė, o kadangi jie aukšti, tai ir įmušė. Mes progų iššvaistėme labai daug.

REKLAMA
REKLAMA

- Iš varžovų tikėjotės didesnio pasipriešinimo?

- Niekuo šiandien jie nenustebino. Buvome išanalizavę jų žaidimą. Manau, kd ir atrodėme šiandien geriau nei islandai.

- "Ekrano" gynėjai per daug darbo šiandien galbūt neturėjo?

- Na nepasakyčiau taip. Man asmeniškai jau nelengva buvo pabaigoje žaisti. Manau nebuvo lengva niekam, nei gynėjams, nei puolėjams.

- Rungtynes pradėjote labai aktyviai. Susidarė įspūdis, kad siekiate pelnyti greitą įvartį.

- Treneriai tą ir akcentavo, kad juos jau nuo pirmų minučių reikia spausti ir iškart palaužti. Tačiau to padaryti nepavyko, o, maža to, patys gavome įvartį. Po to taip ir kapstėmės visas rungtynes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Šis rezultatas nėra teigiamas, bet galbūt nėra ir jokia tragedija?

- Na taip, aišku, važiuoti į išvyką su vienu praleistu įvarčiu nėra geras rezultatas, bet tikrai tikiu, kad visi šansai mūsų rankose. Manau, kad jei tokį žaidimą demonstruosime ir Islandijoje - parsivešime kelialapį į kitą etapą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų