REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vaizdo kūrėjas ir laidų autorius Timūras Augucevičius, žinomas kaip „Youtube“ kanale išpopuliarėjusių „Važiavimų“ bendraautoris, yra antrasis žmogus, priėmęs ZOOMBOOK komandos iššūkį sėsti į bolidą „Mazda Miata MX-5“ ir kartu su lenktynininku Tauru Tunyla pralėkti „Nemuno žiedo“ trasa Kačerginėje.

REKLAMA
REKLAMA

Prijaučiantis automobilių sportui Timūras su profesionaliu lenktynininku į žiedą išvažiavo ne pirmą kartą ir tikino, kad greičio baimės nejaučia. Įsėdę į automobilį vyrai aptarė technines bolido savybes ir populiarius automobilių aksesuarus. Pasivažinėjimas Kačerginės žiede Timūrui buvo kiek neįprastas, nes „Važiavimuose“ jis dažniausiai sėdi už automobilio vairo ir diskutuoja su kolega Tadu, tuo tarpu važiuodamas su Tauru jis ne tik sėdėjo keleivio vietoje, bet ir kalbėjo vienas – užmegzti dialogo su lenktynininku nepavyko.

„Trasoje turėjau gerai susikaupti, nes tiesiojoje greitis siekė apie 200 km/h, todėl stengiausi neklausyti, ką man aiškina Timūras. Su juo nekalbėjau, tačiau retkarčiais šypsenos sulaikyti neįstengiau“, – pasakoja lenktynininkas Tauras.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų