REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Wayne‘as Rooney‘is yra pasiruošęs pateikti raštišką prašymą „Manchester United“ klubui dėl noro palikti ekipą, informuoja dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienio vakare anglas buvo piktas ir pasimetęs dėl naujojo klubo trenerio Davido Moyeso komentarų. Treneris kalbėdamas spaudai teigė, kad neparduos žaidėjo, kadangi jis mato W. Rooney kaip atsarginį variantą, jei traumą patirtų Robinas van Persie‘is.

REKLAMA

Rooney taip pat supykdė naujojo klubo vykdomasis direktorius Edas Woodwardas, kuris pareiškė, kad su žaidėju nebus deramasi dėl naujo kontrakto. Vietoj to, jie stebės žaidėjo pasirodymą sezono metu.

27 metų puolėjas jaučia, kad  yra savo karjeros viršūnėje ir neturi klubui įrodinėti, jog yra vertas žaisti „Manchester United“.

W. Rooney‘is grįžo iš klubo turo Tolimuosiuose Rytuose ir Australijoje dėl traumos ir atvirai išreiškė savo jausmus.

REKLAMA
REKLAMA

Jis antrą kartą išreiškia norą paliktį ekipą. Praėjusio sezono metu tokį pat prašymą pateikė Serui Alexui Fergusonui, tačiau dabar pasiruošęs pateikti oficialų prašymą.

Artimi futbolininkui šaltiniai teigia, kad žaidėjas neturi jokio noro būti atsarginiu ir nublankti R. Van Persie‘io šešėlyje.

D. Moyesas dabar susidurs su dilema kaip išlaikyti žaidėją, tačiau yra mažai šansų, kad puolėjas pasiliks komandoje.

W. Rooney‘ is norėtų prisijungti prie „Chelsea“ ekipos, nors „Arsenal“ irgi yra susidomėjęs puolėju. Jei „Manchester United“ nuspręs jam leisti išvykti, jie nenorėtų, kad futbolininkas persikeltų į Anglijos ekipą. Klubas jau kalbėjo su Madrido „Real“, „Barcelona“ ir „Paris Saint Germain“ klubais dėl žaidėjo pardavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Chelsea“ treneris Jose Mourinho irgi pareiškė savo nuomonę. Jis teigė, kad anglų nacionalinės rinktinės rezultatai Pasaulio čempionate gali nukentėti, jei W. Rooney‘is liks Mančesterio klube. „Chelsea“ mato puolėją kaip pagrindinį pirkinį, kadangi jų norėti puolėjai Radamelis Falcao pasirašė sutartį su „Monaco“ klubu, o Edinsonas Cavanis su „Paris Saint Germain“.

„Jei W. Rooney bus tik antras pasirinkimas tarp puolėjų „Manchester United“ ekipoje, tai paveiks ir nacionalinę rinktinę“, - teigė J. Mourinho.

REKLAMA

Nepaisant to, kad W. Rooney‘is tikriausiai paliks klubą, ekipa pasitiki savo galimybėmis prisivilioti atakuojantį saugą Cescą Fabregasą iš „Barcelona“ komandos. Jie jau pasiūlė 26 milijonus svarų už ispanų saugą ir tikisi, kad dabartinis jo klubas sutiks jį parduoti. Tokios sumos klubas dar nesiūlė ne vienam pirkiniui per visą komandos istoriją.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų