REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Europos jaunimo olimpiniame festivalyje (EYOF) Olandijoje plaukikų varžybose į finalą pateko Paulius Grigaliūnas, 100 m krūtine pusfinalyje nuplaukęs per 1 min. 04,46 sekundės.

REKLAMA
REKLAMA

Antroji varžybų dieną buvo sėkmingesnė Lietuvos Lengvaatlečiams. Šuolių į aukštį varžybose alytiškė Ieva Pašvenskaitė, palaikoma gausaus lietuvių būrio, peršoko į 170 cm aukštį pakeltą kartelę ir pateko į finalą, kuris vyks ketvirtadienį.

REKLAMA

"Džiaugiuosi ir šiek tiek dar jaudinuosi, kojos net dreba", - kalbėjo Ieva. "Kaip Dievas duos, kol kas realiai galimybių nevertinu, nes esam gan prietaringi", - Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) pranešime cituojamas alytiškės šuolininkės treneris Rimas Salickas.

Bėgikas Benediktas Mickus 800 m distancijos pusfinalyje atbėgo pirmas ir pateko į finalą, kuris vyks penktadienį.

"Nežinau, gal į trejetuką pavyks patekti. Labai džiaugiuosi, viskas gerai pavyko", - šypsodamasis ambicingus tikslus atskleidė šešiolikmetis, kuris pusfinalio barjerą įveikė per 1 min. 55,24 sek.

Šuolių į tolį varžybose šviečiant kaitriai saulei pradėjo Elvinas Brazauskas. 16-metis be klaidų atliko visus bandymus, tačiau vis tiek liko už kito etapo borto. Pirmuoju ir geriausiu bandymu lietuvis nušoko 6,07 m ir liko toli nuo savo sezono geriausio rezultato - 6,31 m.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų