REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno policija perdavė teismui baudžiamąją bylą, kurioje T. P. kaltinamas orlaivyje skrydžio metu pakeliui iš Londono į Kauną sukėlęs konfliktą – jis įgulos narius keikė necenzūriniais žodžiais, atsisakė prisisegti saugos diržus.

REKLAMA
REKLAMA

T. P. kibo prie keleivių, trikdė visuomenės rimtį ir tvarką. Orlaiviui atskridus į Karmėlavos oro uostą į keleivių terminalą vedamas neblaivus vyriškis toliau plūdosi necenzūriniais žodžiais, nevykdė teisėtų pareigūnų reikalavimų nutraukti neteisėtus veiksmus bei grasino fiziniu susidorojimu.

REKLAMA

Uždarytas į laikinojo sulaikymo patalpas ir toliau plūdosi necenzūriniais žodžiais, grasino susidorojimu, spardė laikino sulaikymo patalpų duris, šokinėjo ant patalpose esančio gulto ir taip įžeidė savo pareigas einančius minėtus valstybės tarnautojus.

Dėl šių T. P. veiksmų Kauno miesto Dainavos policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir dėl valstybės tarnautojo ar viešojo administravimo funkcijas atliekančio asmens įžeidimo.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi nusikalstamų veikų padarymo aplinkybės buvo aiškios, o įtariamasis prisipažino padaręs jam inkriminuojamas nusikalstamas veikas ir nuoširdžiai dėl to gailėjosi, pareigūnai, atlikę išsamų ikiteisminį tyrimą ir nustatę visas tiriamo įvykio aplinkybes, antradienį baudžiamąją bylą perdavė Kauno apylinkės teismui pagreitinto proceso tvarka.

Už valstybės tarnautojo ar viešojo administravimo funkcijas atliekančio asmens įžeidimą  baudžiama bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų, o už viešosios tvarkos pažeidimą (pagal LR BK 284 str. 2 d.) baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu. Nuosprendis piliečiui T.P. už šias jam inkriminuojamas nusikalstamas veikas Kauno apylinkės teisme bus skelbiamas po savaitės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų