REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lucas Bessonas į kino istoriją įėjęs su tokiais filmais kaip „Penktasis elementas“, „Leonas“ ir „Taxi“ į didžiuosius ekranus sugrįžta su animacija.

REKLAMA
REKLAMA

„Artūras ir Minimukai“ yra pirmoji dalis iš režisieriaus parašyto pasakojimo trilogijos. Šis filmukas išskirtinis jau vien tuom, kad jame realūs herojai susipina su animaciniais. O įdomiausia tame, kad šiame animaciniame projekte sutiko dalyvauti ir personažus įgarsinti Madonna, hiphopo žvaigždė ir iš skandalų liūno niekaip neišbrendantis Snoop Doggy, Davidas Bowie, Robertas De Niro ir daugelis kitų Holivudo žvaigždžių, praneša "Acme".

REKLAMA

Prie šio kūrinio Lucas Bessonas praleido nei daug nei mažai- 3 su puse metų. Kaip prisipažįsta pats režisierius, šiam filmui jis skyrė tiek pat energijos ir vidinės aistros kaip ir filmui „Penktasis elementas“
„Jie visi lyg mano paties vaikai. Visus be galo myliu. Todėl labai džiaugiuosi pagaliau užbaigęs šį darbą ir kad dabar kiti galės juo grožėtis“,- Lucas Bessonas neslepia savo meilės „Artūrui ir Minimukams“.

Kažkada pasakęs, jog sukūręs dešimtą filmą, režisierius žada mesti režisavimą, dabar Lucas pradėjo kalbėti šiek tiek kitaip.

REKLAMA
REKLAMA

„Nufilmavus dešimt filmų, atrodo, kad viskas pradeda kartotis ir tu bandai pasakyti bei parodyti tuos pačius dalykus. Todėl manau, kad yra geriau sukurti vienu filmu mažiau negu vienu per daug. Tačiau, jei jie norės dar vienos istorijos apie Artūrą ir Minimukus, aš be kalbų sutikčiau tai padaryti, nes niekas be manęs to nesugebėtų padaryti“

Lietuvos žiūrovai turės puikią galimybę šį filmą išvysti jau nuo balandžio 6 dienos. Jis turėtų pasirodyti įdomus ne tik mažiesiems, bet ir vyresniai auditorijai. Kadangi šio filmo dubliažui buvo surinktas visas Lietuvos scenos žvaigždžių elitas: Andrius Mamontovas, Karina Krysko („69 danguje“), Vytautas Šapranauskas, Kostas Smoriginas, Rolandas Kazlas, Andrius Žebrauskas, ir kt.

„Artūras ir Minimukai“ kinuose nuo balandžio 6 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų