REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visą balandį „Lalailą“ kartu su gražiausiu visų laikų laidos vedėju Ramūnu Vyšniausku ves LNK „Grožio mokyklos“ konkursantės.

REKLAMA
REKLAMA

Vyšniukas, LNK televizijoje išvydęs gražuolių cunamį, neatsispyrė pagundai pakviesti jas pabūti savo asistentėmis, praneša LNK.

REKLAMA

Net aštuonioms merginoms nusišypsojo laimė palaikyti kompaniją „Lalailos“ laidoje ir padėti pristatyti rodomus siužetus.

Ar tai reiškia, kad sunkumų kilnotojas Ramūnas Vyšniauskas įsteigs savo vardo taurę ir apdovanos „Mis Vyšniukas“? „Ne, aš šiuo klausimu esu nusitekęs griežtai - man visos moterys gražios, tik reikia mokėti kiekvienoje pastebėti tą grožį. Todėl rinkti gražiausią, mano galva, visai nereikia. Nors kas žino, gal su visa kūrybine grupe išrinksime „Mis Lalailą“, uždėsime jai karūną ir pakviesime ir toliau dirbti „Lalailoje?“, - garsiai svarstė Vyšniukas.

REKLAMA
REKLAMA

Vyšniukas pamena, kad senais laikais, kai dar buvo viengungis, jam labai patikdavo organizuojami mis konkursai ir jis į juos eidavo kaip į žvejybą. „Įvairių mis pažinojau, kai dar neturėjau draugės, su vienomis artimai bendravau, su kitomis – dar artimiau. Tituluotų gražuolių pažinojau nemažai, net esu dirbęs vertinimo komisijose“.

Ar Vyšniukas į žmonas norėtų „Mis Lietuvos“? „Niekada nesakyk niekada“, - juokiasi Ramūnas Vyšniauskas, kurio ne tik laida, bet ir gyvenimas yra tiesiog lalaila.

Gegužės viduryje vyksiančiame „Mis Lietuva 2007“ finale dalyvausiančios merginos bus ne tik išėjusios „Grožio mokyklą“, bet ir „Lalailos“ mokyklą su jos direktoriumi Ramūnu Vyšniausku.

„Lalaila“ su „Grožio mokyklos“ dalyvėmis – kiekvieną pirmadienį 20.30 val. per LNK. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų