REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Nissan“ pristatė pirmą atgaivintos „Datsun“ markės ženklu pažymėtą automobilį – japonai parodė kompaktišką hečbeką „Datsun GO“. Pagrindinis šio automobilio koziris yra itin konkurencinga kaina – ji prasidės nuo 6665 JAV dolerių.

REKLAMA
REKLAMA

„Datsun GO“ yra penkerių durų hečbekas, o jo pavadinime užkoduota duoklė „Datsun“ istorijai – šis gamintojas vos ne prieš šimtą metų gamino irgi gana nepretenzingą automobilį „DAT-GO“.

REKLAMA

Automobilio dydis – 3785 х 1635 х 1485 mm. Bazė siekia 2450 mm. Nors automobilis ir kompaktiškas, gamintojai žada, kad jo salonas bus vienas iš erdvesnių savo klasėje. Šis tas žinoma ir apie techninę automobilio dalį. Teigiama, kad „Datsun GO“ priekinės ašies ratus suks 1,2 litro darbo tūrio trijų cilindrų variklis. Panašu, tai bus tas pats agregatas, kuris dabar montuojamas į „Renault“ ir „Dacia“ modelius.

REKLAMA
REKLAMA

Pardavėjų salonuose „Datsun GO“ pasirodys 2014 metais. Tiesa, Europoje šio pigaus automobilio, panašu, nepamatysime. „Renault-Nissan“ rinkodaros specialistai „Datsun“ markės automobilius dedikuoja augančių rinkų (taip dabar mandagiai vadinamos besivystančios šalys) pirkėjams. Visų pirma, „Datsun GO“ pasirodys Indijos rinkoje, vėliau turėtų atsirasti Indonezijoje ir Rusijoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų