REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant vidurdieniui Vyriausybės rūmuose prasidėjo valdančiosios koalicijos Politinės tarybos posėdis.

REKLAMA
REKLAMA

Jame dalyvauja Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius, vienas socialdemokratų lyderių Juozas Olekas, Seimo pirmininkas ,,darbietis" Vydas Gedvilas. Taip pat atvyko koalicijos partnerių – partijos ,,Tvarka ir teisingumas", Darbo partijos (leiboristai) (DP), Lietuvos lenkų rinkimų akcijos atstovai: Valentinas Mazuronis, Valdemaras Tomaševskis, Vytautas Gapšys ir kai kurie kiti politikai.

REKLAMA

Pakeliui į Ministrų valgomąjį, kuriame vyksta posėdis, nė vienas politikas su žurnalistais mintimis nesidalijo.

Kaip jau skelbta, Politinė taryba svarsto situaciją, susiklosčiusią, kai penktadienį teismas paskelbė nuosprendį vadinamojoje Darbo partijos juodosios buhalterijos byloje.

Penktadienį, iš karto po to, kai buvo paskelbta, jog DP lyderiui Viktorui Uspaskichui ir naujosios DP (leiboristai) lyderiui V. Gapšiui bei dar vienai šios partijos atstovei Seime Vitalijai Vonžutaitei paskirtos realios bausmės, A. Butkevičius žurnalistams sakė, kad koalicija dirbs kaip dirbusi. Konkrečių sprendimų siūlė palaukti iki Politinės tarybos posėdžio.

Tiesa, sekmadienį socialdemokratai pareiškė, kad juodosios buhalterijos byloje kaltu pripažintas V. Gapšys turėtų sustabdyti savo, kaip Seimo vicepirmininko, pareigas. Tai  pat buvo pridurta, jog tai, kad trys Seimo nariai darbiečiai‘ nuteisti, neturėtų tapti kliūtimi tolesniam koalicijos darbui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų