REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjęs vasaros savaitgalis buvo kaip niekad gausus įvykių, kuriuose švaistytasi peiliais. Nustebinti galėtų nebent vienas dalykas – šįkart į rankas šaltąjį ginklą čiupo moterys. Suprantama, sulaikytos įtariamosios buvo visiškai girtos.

REKLAMA
REKLAMA

Bandė išsukti sugyventinę

Pirmas incidentas užregistruotas naktį į sekmadienį, apie 22 val. Į Vilniaus ligoninę iš Didžiųjų Kabiškių kaime (Vilniaus r.) esančio buto pristatytas ir dėl durtinės žaizdos pilve paguldytas 40-metis R.S.

REKLAMA

Vyras medikams paaiškino, kad tą pačią dieną prie parduotuvės jį peiliu sužalojo nepažįstamas vyriškis. Tačiau policijos pareigūnai greitai nustatė, kad nukentėjęs vyras melavo. Dėl sužalojimų sulaikyta neblaivi (2,39 prom. alkoholio) sugyventinė. 41-erių R. T. uždaryta į areštinę.

Girtas kivirčas

Kitas rimtesnis incidentas užregistruotas sekmadienį apie 12 val. Baltrušių kaime (Šakių r.). Namuose išgertuvių metu kilus ginčui moteris peiliu sužalojo 42 metų S. L. Vyras dėl durtinės žaizdos pilve paguldytas į ligoninę. Įtariamoji neblaivi (3,27 prom. alkoholio) bendraamžė Ž.L. uždaryta į areštinę.

REKLAMA
REKLAMA

Siautėjo neblaivus vyras

Sekmadienio popietę Vilniuje užregistruotas incidentas, per kurį nukentėjo mažametis. Apie 16 val. 40 min. į Vilniaus ligoninę pristatytas ir dėl galvos sumušimo ambulatoriškai gydomas 2006 m. gimęs vaikas.

Vėliau, apie 19 val. 55 min., pristatyta ir dėl galvos sumušimo bei šonkaulio lūžimo gydoma ambulatoriškai 41 metų J. K. Nustatyta, kad vaiką Vilniuje, L. Giros g., prie namų pastūmė tėvas. Vėliau neblaivus vyras sumušė savo žmoną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų