REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienoje Kauno pėsčiųjų perėjų 43 metų moterį ir dešimtmetę jos dukrytę myriop pasiuntęs Lukas Jablonskas, anot portalo balsas.lt šaltinių, dukart bandė nusižudyti.

Vienoje Kauno pėsčiųjų perėjų 43 metų moterį ir dešimtmetę jos dukrytę myriop pasiuntęs Lukas Jablonskas, anot portalo balsas.lt šaltinių, dukart bandė nusižudyti.

REKLAMA

Kauno tardymo izoliatoriuje teismo sprendimu 3 mėnesiams atsidūręs „kelių gaidelis“, anot šaltinių, dukart bandė pasikarti.

Balsas.lt rašė, kad liepos 3-iąją Kaune įvyko kraupi tragedija. Per pėsčiųjų perėją einančios mama su 10-mete dukrele žuvo partrenktos penktos klasės BMW automobilio, kurį vairavo 1993 m. gimęs Lukas Jablonskas.

Nelaimė įvyko Baltų prospekte apie 17.30 val., kai į pėsčiųjų perėją išėjo mama su dukra. Smūgis buvo toks stiprus, kad aukų kūnai nuskriejo už kelių metrų nuo įvykio vietos. Skubiai į avarijos vietą buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai, tačiau jie nieko negalėjo padėti, mama ir dukra buvo be gyvybės ženklų. BMW vairuotojas per įvykį nenukentėjo.

Trečioji avarija – lemtinga

Naujienų portalo balsas.lt šaltinių teigimu, L. J. prieš dvejus metus jau buvo sukėlęs avariją – tą kartą vos 18 gimtadienio sulaukęs vairuotojas automobiliu trenkėsi į gelžbetoninį elektros stulpą ir vos nežuvo. Tuomet jaunuolis vairavo automobilį „Golf“.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusi žiema šiam vairuotojui taip pat nebuvo sėkminga, nes padarė avariją viaduke – nesuvaldė automobilio ir trenkėsi į atitvarus. Kaune kalbama, kad atsakomybės už sukeltus eismo įvykius jaunam vairuotojui padėdavo išvengti brolis, kuris greitai užglaistydavo situaciją, o išsaugoti vairuotojo pažymėjimą padėjo pakišos pareigūnams.

REKLAMA

Perspėjimų jaunas vairuotojas nesiklausė

Pirminiais duomenimis, jaunuolis galėjo važiuoti apie 110 km/val. greičiu, tačiau portalo balsas.lt šaltiniai teigė, kad prieš avariją automobilio greitis galėjo siekti 140 km/val. „Jam jau daug kartų buvo sakyta, kad vairuotų atsargiau, nes visada viršydavo greitį. Kol kas nėra aišku, ar liepos avarijos metu važiavo vienas, nes keleivio pusėje iššovė oro pagalvė. Yra liudytojų, kurie likus 20 min. iki nelaimės, matė, kad šalia vairuotojo sėdėjo jo draugas“, – pasakojo jaunuolį pažįstantis asmuo.

REKLAMA
REKLAMA

L. J. pažįstami apibūdina kaip ramaus būdo, nekonfliktišką, tačiau kartu nuogąstauja, kad psichologiškai lengvai pažeidžiamas jaunuolis nepakeltų rankos prieš save. Policijos pareigūnai tiria, kas vairavo automobilį ir ar jame buvo daugiau žmonių. Stabdymo žymių avarijos vietoje nesimatė.

Emocinės pagalbos telefonai (skambučiai nemokami):

Vilties linija – 116 123 Darbo laikas: visą parą Pagalbą teikia: savanoriai ir psichikos sveikatos profesionalai.

Jaunimo linija - 8 800 28 888 Darbo laikas: visą parą Emocinę paramą teikia: savanoriai.

Vaikų linija – 116 111 Darbo laikas: 11.00 - 21.00 kasdien Emocinę paramą teikia: savanoriai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pagalbos moterims linija - 8 800 66 366 Darbo laikas: 10.00 - 21.00 pirmadieniais-penktadieniais Pagalbą teikia: savanoriai ir psichikos sveikatos profesionalai.

Linija doverija (rusų kalba) - 8 800 77 277 Darbo laikas: 16.00 - 20.00 pirmadieniais-penktadieniais Emocinę paramą teikia: savanoriai-moksleiviai. Parama teikiama rusų kalba. Linija skirta paaugliams ir jaunimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų