REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Brazilijos rytuose, Minas Gerais valstijoje esančio Caratingos miesto gyventojas žuvo, kai pro stogą ant jo nukrito karvė. Apie tai praneša vietos žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

45 metų Žoanas Marija de Suza (João Maria de Souza) miegojo lovoje su savo žmona Leni, kada ant stačios kalvos besigananti karvė, greičiausiai paslydusi, atsidūrė ant jo namo stogo, besiremiančio į šlaitą, ir žnektelėjo į vidų. Gelbėtojai nugabeno žmogų į ligoninę, kur kitą dieną jis mirė. Oficialiais duomenimis – nuo vidinio kraujavimo. Žmona ir pati karvė nenukentėjo.

REKLAMA

Kaip perduoda „Super Canal“, mirusiojo giminaičiai kaltina dėl jo mirties Caratingos ligoninės personalą. Kada nukentėjusįjį atvežė į medicinos įstaigą, jis turėjo sąmonę ir galėjo kalbėti. Tačiau dėl to, kad jam laiku nesuteikė pagalbos, būklė pablogėjo, ir žmogus mirė.

Jo motina su skausmu sakė, kad „ne tam pagimdė savo sūnų, kad jį sumaitotų užkritusi karvė“, teigia portalas „The Australian“. Anot jos, nesąžininga, kad viskas taip susiklostė, sūnui pasveikus po meningito, kuriuo jis sirgo būdamas dvejų metukų. „O dabar jis guli savo lovoje ir yra mirtinai prispaudžiamas karvės. Nėra pasaulyje jokios teisybės“, - sievartavo moteris.

„BBC News“ duomenimis tai jau trečias panašus atvejis regione per pastaruosius trejus metus. Kartą karvė taip pat įgriuvo pro stogą, bet namuose nieko nebuvo. Kitą sykį galvijas klestelėjo šalia miegančių vaikų, bet šie per stebuklą nenukentėjo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų