REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmuose pasveikino geriausiai šiais metais valstybinius brandos egzaminus išlaikiusius abiturientus ir profesinių mokyklų absolventus.

REKLAMA
REKLAMA

Vyriausybės vadovas pažymėjo, kad gabių abiturientų laukia Europos ir pasaulio universitetai, tačiau labiausiai jie reikalingi Lietuvoje.

REKLAMA

„Reikalingos jūsų įgytos žinios, jūsų naujas požiūris ir svečiose šalyse sukauptas patyrimas“, – sakė premjeras. „Nuoširdžiai linkiu jums atrasti savo pašaukimą, lai kelyje jus lydi geranoriški, jau save atradę, todėl visaverčiai ir laimingi žmonės. Būkite kupini troškimų ir ambicingų užmojų. Tvirtai tikiu Jūsų sėkme, jūsų būsimais iškiliais darbais. Greit prabėgs tie keleri metai ir baigsite studijas, o tuomet kviečiu Jus visus į klestinčios Lietuvos valstybės tvėrimą,“ – sveikindamas abiturientus sakė premjeras.

Šventės metu Ministras Pirmininkas taip pat padėkojo mokytojams už kantrų mokinių ugdymą bei tėvams už meilę ir išmintį, padėjusią vaikams pasiekti gražių pirmųjų pergalių. Šiais metais tris ir daugiau šimtukų gavo 91 mokinys iš 42 Lietuvos mokyklų. Į šventę pakviesti abiturientai iš 24 savivaldybių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų