REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ant liepos 13-ąją vyksiančių "1000 kilometrų lenktynių" nugalėtojų pakylos planuojančios užlipti "Barbar'a - Bauer racing Team" komandos pilotai po varžybų suks ne ilsėtis, o aplankys net dvi Klaipėdos pasilinksminimų vietas. Vienoje jų - "PORT night club by BarBar‘a" - su greičio aistruoliais norinčius susitikti sportininkus ir pasiausti norinčią publiką dainomis lepins vieno didžiausių gyvenimo pasikeitimų laukiantis dainininkas Kąstytis Kerbedis, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas pastaruosius metus daug laiko praleidžia įrašų studijoje. Kol kas nė viena jo nauja daina nepaviešinta. Paslaptyje laikoma ir tai, kad neseniai 50-ąjį jubiliejų atšventęs K. Kerbedis kitų metų pradžioje ruošiasi surengti vieną ar du grandiozinius koncertus didžiausiose Lietuvos arenose. Jame bus pristatytos ne tik legendinės dainos „Dėl tavęs galiu“, „Sustok, traukiny“, „Pienių vynas“, bet ir tas, kurios dar šįmet turėtų būti išleistos naujame kompaktiniame diske. K. Kerbedis gerbėjų nauja kūryba nelepino daugiau nei šešerius metus. Tikimasi, jog „atsinaujinęs“ atlikėjas bus publikos priimtas palankiai.

REKLAMA

Jau kiek kitokiame amplua K. Kerbedį bus galima išvysti liepos 13-ąją Klaipėdos naktiniame klube "PORT night club by BarBar‘a".

Pirmiausia "1000 kilometrų lenktynėse" dalyvaujantys "Barbar'a - Bauer racing Team" pilotai leis įspūdingoje terasoje po atviru dangumi, iš kurios atsiveria kerinti uostamiesčio panorama, „SKY 21 terrace by BarBar'a". Vėliau šėlsmas persikels į naktinį klubą, kur prie didžėjaus pulto stos DJ Groovy.

REKLAMA
REKLAMA

Kelios dienos liko iki to momento, kai Palangoje vėl bus duotas startas didžiausiam "žiedo" nuotykiui Baltijos šalyse – "1000 kilometrų lenktynėms".

"BarBar'a - Bauer racing" komanda liepos 13 dieną į trasą išvairuos vieną greičiausių varžybų automobilių - "Aquila CR1 S65". Su kiek kitokios modifikacijos bolidu (CR1 LS7) pernai buvo pasiektas ir visų laikų "1000 kilometrų lenktynių" vieno rato rekordas: 1 min. 17,270 sek.

"Aquila CR1 S65" Palangoje pilotuos vienas tituluočiausių žiedinių lenktynių ir ralio meistrų Ramūnas Čapkauskas, "gazo" tikrai nepagailės ir ralio nutrūktgalvis, šių metų "Winter rally" nugalėtojas Deividas Jocius. Išlaikyti komandos tempą stengsis ir R. Čapkausko ralio šturmanas Tomas Šipkauskas, jam žiedinės lenktynės taip pat nėra naujiena. Ketvirtas, bet tikrai ne prasčiausias "BarBar'a - Bauer racing" ekipos pilotų sąraše - lenktynininkas iš Rusijos Vadim Gitlin, kuris jau keletą metų "sukasi" komandoje, o pats lenktyniauja varžyboms pilnai paruoštu "Ferrari 458 Italia".

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų