REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

P. Korėjos bendrovė „Samsung“ nusprendė sustiprinti savo reputaciją ne tik didžiausių konkurentų, bet ir plačiosios visuomenės akyse: ji Silicio slėnyje, šalia „Apple“, „Google“, „Intel“, „Cisco Systems“ ir kitų pasaulinių IT milžinų, statys naują savo būstinę.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad „Samsung“ jau užsakė savo būsimojo biurų pastato San Chosė (Kalifornija, JAV) mieste projektą garsiam architektų biurui NBBJ. Leidinio „TechCrunch“ teigimu, būsimoji „Samsung“ būstinė kainuos apie 300 mln. dolerių ir turėtų būti atidaryta 2015 metais.

REKLAMA

P. Korėjos elektronikos milžinė įsikurs netoli North First ir East Tasman Drive gatvių sankryžos San Chosė mieste, sakoma pranešime. Bendrovės būstinė, sprendžiant iš projektinių eskizų, bus 10 aukštų kompleksas, skirtas 2 000 darbuotojų. Šiame pastate bus daug kavinių, sporto salių, daugiaaukštė automobilių stovėjimo aikštelė, buities paslaugų centras.

Skelbiama, kad architektai siekia „Samsung“ būstinę paversti ne tik patogia darbo vieta, bet ir bendro laisvalaikio leidimo, įvairių susitikimų ir pramogų epicentru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų