REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

JAV žvalgybinę informaciją nutekinęs Edwardas Snowdenas (Edvardas Snoudenas), kuris daugiau kaip dvi savaites yra įstrigęs Maskvos oro uoste, sutiko su Venesuelos pasiūlymu suteikti jam politinį prieglobstį, antradienį sakė įtakingas Kremlių remiantis parlamentaras.

REKLAMA
REKLAMA

"Kaip ir tikėtasi, Snowdenas sutiko su (Venesuelos prezidento Nicolas) Maduro (Nikolo Maduro) politinio prieglobsčio pasiūlymu", - "Twitter" parašė Aleksejus Puškovas, kuris vadovauja Rusijos žemųjų parlamento rūmų Tarptautinių reikalų komitetui.

REKLAMA

"Toks pasirinkimas Snowdenui, matyt, pasirodė kaip labiausiai patikimas", - pridūrė jis.

Šis pranešimas jo "Twitter" puslapyje buvo maždaug pusvalandį, o paskui buvo pašalintas.

Rusijos prezidento Vladimiro Putino atstovas atsisakė komentuoti ir nurodė, kad visi klausimai turėtų būti skirti A.Puškovui. Pašalinęs pradinį pranešimą, A.Puškovas atskiroje žinutėje parašė, kad apie naujausius įvykius dėl E.Snowdeno sužinojo iš Rusijos valstybinio televizijos kanalo "Vesti 24" pranešimo.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau jis perrašė savo pradinį pranešimą ir nurodė, kad, "Vesti 24" duomenimis, E.Snowdenas sutiko su politiniu prieglobsčiu Venesueloje.

"Venesuela pagaliau gavo šio buvusio CŽV agento atsakymą", - anksčiau antradienį buvo skelbiama naujienų pranešime minėtos televizijos interneto svetainėje.

 

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų