REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

IBM praneša, kad „Brabus GmbH“ perkels savo išorinę komunikaciją ir IT debesų kompiuterijos infrastruktūrą į duomenų centrą, valdomą IBM PureSystems. Nuo šiol „Brabus“ geriau valdys augantį duomenų kiekį, greičiau pateiks nuotraukas ir vaizdo iliustracijas savo tinklalapyje ir padidins prieinamumą prie savo programos Car Configurator.

REKLAMA
REKLAMA

Tinklalapio sparta ir patikimumas kompanijai „Brabus“ itin svarbus, mat internetas daugeliui klientų yra pirmasis kontaktas su šia įmone. Tinklalapio lankytojai čia randa informaciją apie „Brabus“ superautomobilius bei patenka į Car Configurator programą, kur gali sukurti savo pasirinkto modelio dizainą.

REKLAMA

Matydama, kad duomenų apimtys nuolat auga, „Brabus“ nusprendė patikėti šią IT infrastruktūrą IBM City Cloud. „Nuo 2013 m. pradžios naudojame City Cloud IT paslaugas, kad mūsų išorės komunikacija lengvai prisitaikytų prie kintančios duomenų apimties, būtų lanksti ir saugi. Esame labai patenkinti šia technologija, kuri be sutrikimų veikia ištisą parą, tad mūsų klientai iš daugiau nei 100 pasaulio šalių gali naudotis mūsų tinklalapiu bet kuriuo metu“, – sako Hans-Jörg Asche, „Brabus GmbH“ informacinių technologijų vadovas.

REKLAMA
REKLAMA

Vokietijoje įsikūrusi „Brabus GmbH“ pagal klientų užsakymą tobulina Mercedes-Benz, AMG ir Smart modelius, taip pat lėktuvus bei jachtas ir yra pasaulinė šios srities lyderė. Interjere naudojama aukščiausios kokybės medžiagos – ploniausia oda ir aukštos klasės anglies pluoštas. „Brabus“ pagerina variklio darbą padidindama cilindrų tūrį, papildomais variklio galios įrankiais ir specialiomis valdymo sistemomis, o modifikuodama automobilių važiuoklę, ratus ir aerodinamines dalis, sukuria išskirtinį automobilio išorės stilių.

Interaktyvioji programa Car Configurator naudoja didžiules duomenų apimtis, o sisteminiai reikalavimai nuolat auga, kai pridedami nauji automobilių modeliai, papildomi dizaino kūrimo įrankiai, integruojama vaizdo medžiagą. City Cloud naudoja IBM Pure Systems technologijas, įskaitant „System x“ serverius ir „Storwize V7000” kaupimo sistemas. City Cloud taip pat naudoja IBM Flex System kitos kartos modulinius (Blade) serverius, todėl gali būti dinamiškai plečiama.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų