REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sparčiuoju „Omnitel“ 4G LTE mobiliuoju internetu jau gali naudotis ir planšetinių kompiuterių savininkai. Iki šiol tai daryti galėjo nešiojamuosius kompiuterius bei 4G LTE ryšio maršrutizatorius turintys vartotojai. „Mums svarbu, kad „Omnitel“ klientai išnaudotų visas savo turimų įrenginių galimybes, kurios gyvenimą daro paprastesnį ir patogesnį, todėl džiaugiamės galėdami jiems pirmiesiems Lietuvoje pasiūlyti spartųjį 4G LTE internetą planšetiniuose kompiuteriuose.

REKLAMA
REKLAMA

Tai suteikia galimybę greičiau naršyti po internetą, sklandžiai naudotis biuro programomis, žiūrėti filmus, žaisti žaidimus. 4G taip pat leidžia panaudoti turimą įrenginį belaidžio interneto zonai susikurti ir kitų šeimos narių telefonams ar kompiuteriams prie jų prijungti“, – naudas vardija „Omnitel“ viceprezidentas rinkodarai ir paslaugoms Darius Maikštėnas. 4G LTE ryšio technologiją palaikančius planšetinius kompiuterius galima įsigyti „Omnitel" salonuose ir el. parduotuvėje. Sparčiu mobiliuoju internetu planšetinių kompiuterių savininkai gali naudotis užsisakę savo poreikius atitinkantį interneto kompiuteryje planą.

„Omnitel“ mobiliuoju internetu planšetinių kompiuterių savininkai patogiai gali naudotis visoje Lietuvoje: didžiuosiuose šalies miestuose – iki 10 kartų greitesniu 4G LTE, visur kitur – plačiausiu šalyje „Omnitel“ 3G tinklu, kuris dengia net 400 Lietuvos miestų ir miestelių. Klientų patogumui mobiliojo ryšio tinklas parenkamas automatiškai pagal buvimo vietą ir signalo stiprumą. Žymų „Omnitel“ mobiliojo interneto tinklo teritorinio padengimo pranašumą bei atotrūkį visuose greičio ir kokybės parametruose nuo kitų operatorių patvirtina Ryšių reguliavimo tarnybos ataskaitos.Vien tik praėjusiais metais į savo tinklo plėtrą „Omnitel“ investavo 60 mln. Lt. Šiemet balandį telekomunikacijų bendrovė išplėtė ir modernizavo aplink greitkelį Vilnius-Kaunas esantį 3G tinklą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų