REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Al Qaeda vėliava nešina islamistų gauja Egipte nukankino jaunuolį

Vaikiną numetė nuo platformos ir mušė iki mirties

Pasak Egipto žiniasklaidos, Aleksandrijos mieste buvo žiauriai nužudytas jaunuolis – islamistų minia numetė jį nuo stogo ir mušė mirštantį, informuoja Dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Devyniolikmetis Hamadas Badras ir trys jo draugai nufilmuoti besislepiantys nuo juos gaudžiusios minios. Filmuota mobiliuoju telefonu iš kitos gatvės pusėje esančio pastato. Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip keturi jaunuoliai per penktadienį vykusius žiaurius protestus gelbstisi užlipę ant 6-7 metrų aukščio platformos ant stogo.

REKLAMA

Aplink platformą susirinkusi minia į juos mėtė akmenis ir įvairius didesnius daiktus, kad priverstų vaikinus nulipti žemyn. Vienas iš agresorių vaikščiojo su Al Qaeda vėliavą.

Netrukus po to matyti, kaip du vaikinai yra numetami nuo platformos ir žiauriai mušami nepaisant patirtų sužeidimų. Al Arabiya teigimu, vienas iš vaikinų mirė, o kiti išgyveno tik įsikišus aplinkiniams.

Vaikino artimųjų teigimu, vienintelis vaikino “nusikaltimas” buvo tas, kad jis šventė Prezidento M. Morsi nuvertimą. Tačiau, pasak gedinčio tėvo, "Muslim Brotherhood" nariai ir šalininkai paskelbė karą visiems, nesutinkantiems su jų nuomone.

Šeštadienį Aleksandrijoje per susirėmimus tarp Prezidento M. Morsi oponentų ir šalininkų buvo sužeista mažiausiai 60 žmonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų