REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norėdama atrodyti jauniau, viena įtakingiausių pasaulio moterų laikoma Hillary Clinton ryžosi plastinei operacijai.

Norėdama atrodyti jauniau, viena įtakingiausių pasaulio moterų laikoma Hillary Clinton ryžosi plastinei operacijai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anot amerikietiško žurnalo „Globe“, buvusiai pirmajai JAV poniai buvo atlikta veido patempimo operacija, o šiuo metu ji planuoja skirtis su vyru Billu Clintonu.

REKLAMA

Šaltinių teigimu, priežastis, kodėl 65-erių moteris apsisprendė nutraukti 38 metus trukusią santuoką,  B. Clintono atsisakymas atlikti DNR testą, kuriuo būtų nustatyta, ar jis tikrai yra prostitutės vaiko tėvas.

Naujausi pranešimai atskleidė, kad, H. Clinton dirbant JAV valstybės sekretore, ją užgriuvo tikra sekso skandalų lavina.

„Hillary pratrūko ašaromis ir išrėžė Billui stulbinantį prisipažinimą, kas, jos manymu, vyko jai už nugaros,– pasakojo moteriai artimas šaltinis. – Jis jai tuomet patarė „nejudinti“ šių reikalų ir tyliai būti nulenkus galvą. Jis manė, kad jei skandalas iškiltų į viešumą, tai sumažintų jos galimybes patekti į Baltuosius rūmus.

REKLAMA
REKLAMA

Abu, Billas ir Hillary, manė, kad ji palaidojo slidžias paslaptis ir išsisuko nuo galimo viešumo, kai paliko valstybės sekretoriaus postą. Tačiau dabar visa ta bjaurastis vėl iškilo vieno informatoriaus dėka, bet yra, kas patvirtina jo teiginius.

Nors viešumoje Hillary tvirtina nepadariusi nieko blogo, už uždarų durų ji tiesiog dreba iš baimės, kad faktas, jog ji apie visa tai žinojo, taps viešas ir kainuos jai pergalę 2016 metų prezidento rinkimuose.

Nerimas ir stresas, kurį ji patiria, gali rimtai pakenkti jos sveikatai ir netgi stato į pavojų visą jos gyvenimą. Galų gale ji juk nebėra jauniklė. Šiemet jai sukaks 66 metai, ji neseniai atsigavo po operacijos, kurios metu buvo pašalintas netoli smegenų buvęs pavojingas krešulys, ir planuoja balotiruotis į postą Baltuosiuose rūmuose. Dabar, kai įsipainiojo į Valstybės departamento sekso skandalą, tai gali jai sugadinti ir sveikatą ir sugriauti politinę ateitį!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų