REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neretai sakoma, kad šių dienų visuomenei labai tinka posakis „Žmogus žmogui vilkas“, tačiau jis tinka ne visada. Tuo buvo galima įsitikinti ir ketvirtadienio rytą. Vienoje judriausių sostinės sankryžų – Konstitucijos prospekto ir Linkmenų gatvės – pastebėta besiblaškanti moteris, kurios elgesys praeiviams pasirodė neadekvatus.

REKLAMA
REKLAMA

Sunkiai judanti moteris blaškėsi ant šaligatvio, mėgino išeiti į gatvę, bet neabejingi praeiviai neleido moteriai pakliūti po automobilio ratais. Nuo pusamžės moters sklido stiprus alkoholio kvapas, o sulėtėjusi koordinacija ir nerišli kalba išdavė, kad ji apsvaigusi.

REKLAMA

Pasiūlius iškviesti medikus, moteris to atsisakė ir teigė, kad yra tiesiog išsisukusi koją. Toliau pačiai vargiai žinomu keliu moteris nužingsniavo vienoje rankoje laikydama šlepetę ir viena koja remdamasi basomis.

Ketvirtadienį sostinėje termometro stulpelis turėtų šoktelti net iki 30-ies laipsnių karščio. Moterį kalbinę praeiviai nuogąstavo, kad tokiame karštyje kelnėmis ir švarku vilkinti moteris gali perkaisti, ypač, jei nutars saulėkaitoje pailsėti.

Medikai įspėja, kad esant itin aukštai oro temperatūrai reikia saugotis perkaitimo – būtina tinkamai pasirinkti drabužius, nebūti saulėkaitoje, vartoti daug skysčių. Per karščius į ligonines neretai patenka ir dėl neatsargumo nukentėję asocialūs asmenys.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų