REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Nokia“ šiandien pranešė plečianti klasikinių mobiliųjų telefonų portfelį trimis naujais modeliais. Naujieji telefonai „Nokia 207“, „Nokia 208“ ir su 2 mobiliojo ryšio SIM kortelėmis veikiantis „Nokia 208 Dual SIM“ pasižymi vartotojams gerai pažįstamu tradiciniu telefonų dizainu, „Nokia“ būdingomis ryškiomis korpuso spalvomis ir palaiko sparčiojo mobiliojo interneto ryšį 3,5G. sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad naujieji modeliai savo kainos lygyje bus vieni universaliausių, nes turi populiarias socialinių tinklų programėles, išmanias fotokameros funkcijas ir yra produktyvūs – leidžia dalintis interneto ryšiu su kitais įrenginiais ir turi „Mail for Exchange“ el. pašto sprendimą.

REKLAMA

„Nokia 207“ ir „Nokia 208“ yra sukurti žmonėms, kurie renkasi tradicinio dizaino telefonus su įprasta skaitine klaviatūra, tačiau tuo pačiu nori turėti ir išmaniesiems telefonams būdingų technologijų – prieigą prie interneto ir socialinių tinklų, – sakė „Nokia“ mobiliųjų telefonų padalinio vykdantysis viceprezidentas Timo Toikkanen. – „Nokia 207“ ir „Nokia 208“ yra pigiausi „Nokia“ modeliai su 3,5G ir siūlo tobulą produktyvumo, savybių ir kokybės balansą.“

REKLAMA
REKLAMA

Pasak gamintojų, „Nokia 207“ ir „Nokia 208“ turi įprastą skaitinę klaviatūrą, kuria galima greitai rinkti tekstus ar išsiųsti žinutę bei „Mail for Exchange“ funkciją, leidžiančią telefone naudotis darbiniu el. paštu ir kalendoriumi.

Iš „Nokia parduotuvės“ parsisiunčiama „Transfer“ programėlė leis perkelti kontaktus iš išmaniojo telefono ir taip pavers „Nokia 207“ ir „Nokia 208“ papildomu įrenginiu kelionėse. „Nokia 208 Dual SIM“ naudoja dvi SIM korteles (tai padeda išnaudoti palankiausius skambinimo tarifus) ir turi „Easy Swap“ technologiją – vartotojai vienu metu telefone gali naudotis abiem SIM kortelėmis, nereikia perkrauti telefono iš naujo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bendrovės atstovų teigimu, su naujaisiais modeliais internetu galima naudotis sparčiau ir pigiau ne tik dėl 3,5G ryšio, bet ir „Nokia Xpress“ interneto naršyklės, kuri suspaudžia duomenis ir išnaudoja mažiau mobiliojo interneto duomenų.

Telefone taip pat įdiegtos socialinių tinklų programėlės „WhatsApp“, „Facebook“ ir „Twitter“, galima žiūrėti vaizdo įrašus iš „YouTube“ portalo. Siekiant suteikti dar didesnio universalumo, „Nokia 208“ ir „Nokia 207“ pritaikyti tarnauti kaip mobilieji modemai - prie jų USB jungtimi galima prijungti nešiojamąjį kompiuterį ir jame naudotis internetu.

REKLAMA

Pabrėžiama, kad „Nokia 208“ turi išmanios fotokameros funkcijų – galima patogiai nusifotografuoti kamerą valdant balsu, ji geba fiksuoti daug kadrų vieną po kito ir daryti panoramines nuotraukas.

Telefone yra „Slam“ funkcija, skirta patogiai ir greitai pasidalinti užfiksuotais kadrais su kitais įrenginiais, turinčiais „Bluetooth“ ryšį. „Nokia 207“ ir „Nokia 208“ išsiskiria įspūdinga baterijos veikimo trukme – „Nokia 207“ ir „Nokia 208“ vienu įkrovimu budėjimo režime gali tarnauti net iki 33 dienų, o „Nokia 208 Dual SIM“ – iki 20 dienų.

REKLAMA

Įrenginio korpusas lengvai nuvalomas ir atsparus įbrėžimams, tad telefonas patvarus naudojant ir kasdien, ir ekstremalesnėmis sąlygomis, pavyzdžiui aplinkoje esant daug dulkių ar per karščius, sakoma pranešime.

Naujųjų modelių korpuso spalvą vartotojai galės pasirinkti ir raudonos, žalsvai mėlynos, baltos ir juodos spalvų. Lietuvoje pasirodys bus prekiaujama tik „Nokia 208“ modeliu – jis mūsų šalyje pasirodys 2013 m. ketvirtąjį ketvirtį ir kainuos apie 250 litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų