REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutiniuoju metu daug mobiliųjų programėlių ir jų gamintojų paskelbė atnaujinimus, naujus produktus ir pirkinius.

Paskutiniuoju metu daug mobiliųjų programėlių ir jų gamintojų paskelbė atnaujinimus, naujus produktus ir pirkinius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Portalas „Business Insider“ skelbia dabar populiariausių programėlių sąrašą.

Nuotraukų dalijomosi programėlė „Instagram“ žymiai atsinaujino. Dabar, naudojantis šia paslauga, galima įkelti 15 sekundžių vaizdo įrašus.

REKLAMA

Kompanijos „FiftyThree“ programėlė „Paper“ sulaukė 15 mln. JAV dolerių investicijų prieš dvi savaites. Ji leidžia piešti ir daryti eskizus naudojant įvairius įrankius „iPad“ ekrane. Kompanija „FiftyThree“ planuoja tapti „Adobe“ pakaitalu mobiliesiems įrenginiams.

„Loverly“ yra vestuvių planavimo programėlė skirta „iPhone“ telefonams. Po neseniai pasirodžiusių atnaujinimų atsirado paieškos galimybių, kurios kitur dar nebuvo pritaikytos šioje rinkoje. Nuotakos idėjų savo vestuvėms gali ieškoti pagal spalvą, kategorija ir raktažodžius. Pavyzdžiui, galima kombinuoti paieškos žodžius „mėta, dekoracijos, senoviškas“ ir sulaukti tikrai neįtikėtinų idėjų.

REKLAMA
REKLAMA

„Vine“ populiarumas paskutiniuoju metu augo kaip ant mielių. Programėlė leidžia filmuoti ir dalintis vaizdo įrašais išmaniųjų irenginių pagalba. Visgi kritikai teigia, kad „Vine“ atėjo galas, nes „Instagram“ taip pat pasiūlė vaizdo įrašymo funkciją. Tuo tarpu „Vine“ kūrėjai žada naujas programėlės galimybes ateityje.

Naujas „Candy Crush“ žaidimas „iPhone“ platformai yra itin „užkabinantis“. Apie žaidimą taip pat kalbama naujienose dėl to, kad kompanija „King“, turinti teises į šį žaidimą, planuoja teikti pirminį akcijų siūlymą (IPO).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Programinės įrangos gamintoja „Microsoft“ pagaliau pasiūlė savo populiariąją programą „Office“ ir mobiliesiems „Apple“ įrenginiams. Vis dėlto, už programėlę per metus reikės atseikėti 99 JAV dolerius.

„Chatology“ programėlė yra skirta mėgstantiems rašyti trumpasias žinutes. Jos paieškos sistema leidžia rasti ir senas žinutes. „Apple“ siūloma „iMessage“ turi ganėtinai nemažai klaidų, tuo tarpu „Chatology“ surenka visas žinutes į vieną vietą ir lengvai leidžia rasti būtent tą, kurios ieškote.

REKLAMA

„Feedly“ programėlė yra alternatyva praėjusį mėnesį nustojusiam veikti „Google Reader“. Jo pagalba galima parsisiųsti tekstą iš bet kurio naujienų portalo ar tiklaraščio.

Programėlė „Tempo“ leidžia susidaryti „gudrų“ kalendorių, kuris padės geriau susiplanuoti susitikimus ir dienos darbotvarkę. Programėlė neseniai suslaukė 10 mln. JAV dolerių investicijų, taigi ji bus neabejotinai papildyta naujovėmis.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų