REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įmonė „Vilniaus viešasis transportas“ iki liepos pabaigos planuoja paskelbti naują konkursą, skirtą privatiems vežėjams. Planuojama, kad iš viso bus skelbiamas vienas konkursas keturiems maršrutų paketams: trys iš jų skirti privatiems vežėjams, dirbantiems su mažos talpos transporto priemonėmis, vienas – privačiam vežėjui, dirbančiam su didelės talpos transporto priemonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Numatoma, kad subnuomos būdu perduodamuose maršrutuose vežėjai galės dirbti pusę metų, su galimybe pratęsti sutartį dar 6 mėnesiams. Autobusuose turės būti įrengta vežėjui panaudos pagrindu neatlygintinai paslaugų teikimo laikotarpiui perduota E-bilieto sistemos įranga, kad vilniečiai ir miesto svečiai juose galėtų naudotis Vilniečio kortele.

REKLAMA

Planuojama, kad, pasibaigus konkursams, privatūs vežėjai į Vilniaus gatves galėtų išvažiuoti dar šiais metais.

Vilniaus miesto savivaldybės taryba 2013 m. gegužės 15 d. nepriėmė sprendimo dėl privačių vežėjų įtraukimo į bendrą Vilniaus viešojo transporto sistemą. Dėl to Vilniuje šiuo metu visais maršrutais veža uždarosios akcinės bendrovės „Vilniaus viešasis transportas“ transporto priemonės.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų