REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo liepos bendrovės TEO teikiama belaidžio „Wi-Fi“ interneto paslauga mieste „ZEBRA belaidis“ vadinsis „TEO Wi-Fi“. Kartu su naujuoju pavadinimu įsigalios ir nauja belaidžio interneto mieste paslaugų kainodara: paslauga bus perpus pigesnė, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak TEO atstovų, belaidžio interneto vartojimas per pastaruosius metus žymiai išaugo – vartotojų prisijungimo prie belaidžio interneto mieste trukmė per pastaruosius metus pailgėjo daugiau nei 5 kartus. TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, šis pokytis siejamas su populiarėjančiais išmaniaisiais įrenginiais ir lankstaus darbo įpročiais.

REKLAMA

Skelbiama, kad paslaugos pavadinimą nuspręsta keisti siekiant jį padaryti lengviau suvokiamą ir įsimenamą vartotojams. Paslaugos pavadinime nebebus naudojamas prekės ženklo ZEBRA pavadinimas, nes TEO teikiama belaidžio interneto „Wi-Fi“ paslauga mieste yra skirta ne tik privatiems, bet ir verslo klientams.

Nuo liepos mėnesio taip pat keičiasi paslaugos „TEO Wi-Fi“ kainodara. Bendrovės interneto paslaugomis namie besinaudojantys klientai už šią paslaugą nuo šiol mokės perpus mažiau – 5 litus per mėnesį, kitiems ši paslauga kainuos 10 litų per mėnesį. Namuose interneto ZEBRA planais „Optimalus“, „Optimalus plius“ bei „Premium“ ir „Premium plius“ besinaudojantys klientai paslauga „TEO Wi-Fi“ naudosis nemokamai.

REKLAMA
REKLAMA

TEO verslo interneto klientams paslauga taip pat kainuos 5 litus (su PVM) per mėnesį, o kitiems verslo vartotojams – 10 litų (su PVM) per mėnesį. Su vienu „TEO Wi-Fi“ prisijungimo kodu vartotojai vienu metu gali jungtis iš trijų įrenginių, sakoma pranešime.

Šiuo metu Lietuvoje veikia beveik 3 tūkstančiai „TEO Wi-Fi“ taškų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų