REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Naujasis „Mini“ debiutuos jau šį rudenį, Frankfurto automobilių parodoje. Tačiau šį automobilį galime apžiūrėti jau dabar – jis pakliuvo į automobilių pasaulio naujienas medžiojančių fotografų technikos vaizdo ieškiklius.

REKLAMA
REKLAMA

Nuotraukose užfiksuota „Mini Cooper S“ versija. Automobilis „medžiotojams“ pakliuvo tuomet, kai buvo daroma oficiali fotosesija. Tai bus gražios reklaminės nuotraukos ir filmuoti vaizdai, kuriuos gamintojai išviešins prieš pat oficialų automobilio debiutą, na o dabar būsimą automobilį galima įvertinti nagrinėjant nuo kažkokio stogo padarytas nuotraukas.

REKLAMA

Automobilis išlaikė savo stilių, pokyčiai čia daugiau evoliuciniai. Priekyje pasikeitė radiatoriaus grotelės, ktokie žibintai (juose atsirado šviesos diodų sekcija), kitoks bamperis ir variklio dangtis. Galinėje automobilio dalyje pasikeitė bamperis ir žibintai.

Taip pat žinoma, kad bus pokyčių ir automobilio viduje. Spidometro automobilio viduryje neliks, jis persikels į tradicinę vietą – už vairo rato. Tiesa, prietaiso skydo centrinė dalis išliks su apvalia „statine“ – ten dabar bus multimedijos sistemos vieta.

Hečbekas bus gaminamas naudojant naują „BMW“ platformą „UKL“. Manoma, kad pradžioje variklių gamoje bus įvairios 1,5 litro darbo tūrio benzininio trijų cilindrų variklio versijos – nuo 100 iki 200 a.g.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų