REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Liepos 1-ąją, apie 13 val. 30 min., į Kauno rajono policijos komisariatą kreipėsi Laimutė Kedienė.

REKLAMA
REKLAMA

70 metų moteris pareiškė, kad tą pačią dieną apie 9 val. Kauno rajone, Garliavoje, Ramybės gatvėje esančiose kapinėse siautėjo vandalai.

REKLAMA

Nenustatyti asmenys violetinės spalvos dažais apipylė šiose kapinėse palaidoto Drąsiaus Kedžio antkapį ir paminklą.

Įtariamieji iki šiol nenustatyti.

(Papildyta 9.20 val.)

Socialiniame tinklalapyje „Facebook“ D. Kedžio artimieji vakar paskelbė:

„Panašu, kad Drąsių nužudžiusios pedofilinės išgamos nerimsta, ieškosi problemų ant savo galvų... Panašu, kad neatsitiktinai paminklas Drąsiui buvo aptaškytas neaiškios kilmės violetine mase.

REKLAMA
REKLAMA

Kreipiuosi į pedofilines išgamas, vandalus - o kas bus, kai būsite sučiupti? Ar pagalvojote apie tai? Nesiartinkite prie Drąsiaus kapo, atmatos! Rankas su atšipusiu pjūklu nupjausiu! Pareiškimas priduotas, tyrimas pradėtas.“

(Papildyta 9.05 val.)

Lygiai prieš mėnesį, birželio 1-ąją, buvo įvykdytas dar vienas vandalų išpuolis. Nuvykę aplankyti vietos, kur buvo rastas D. Kedžio lavonas, artimieji buvo šokiruoti – vyro atminimui pastatytas paminklas buvo suniokotas – angelui nukirsta galva.

Po 2010 metais ant Kauno marių pastatyta skulptūra pritvirtinta lenta su žodžiais „Palaiminti persekiojami dėl teisumo; Jų yra Dangaus karalystė“ taip pat sudaužyta. Iš socialinio puslapio paskyroje paliktų komentarų galima daryti išvadą, jog dalis nuotraukų bus perduota tyrėjams siekiant nustatyti šio vandalizmo akto vykdytojus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų