REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niekam nėra paslaptis, jog Lietuvoje turime tris didžiausius telekomunikacijų tiekėjus. Tai yra „Omnitel“, „Tele2” ir „Bitė“. Smagu, kai kompanijos naudoja kitokią strategiją, ką ir bando daryti „Bitė“. Ji vienintelė neturi greitojo „4G” ryšio ir neatrodo, kad jį netrukus turės.

REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę „Bitė“ išplatino pranešimą spaudai, jog atnaujino praktiškai visą savo mobiliojo interneto tinklą. Atnaujintos visos esamos 3G ryšio pastotės, kas reiškia, jog pradėtos naudoti naujosios HSDPA ir HSUPA versijos. Tai leis greičiau naršyti tiems „Bitės“ klientams, kurių modemai ir telefonai pasižymi naujesnėmis „3G” technologijomis, bet tai vis tiek nėra greitasis „4G” ryšys.

REKLAMA

„Neapsiribojome tik didžiaisiais Lietuvos miestais ir greitį padidinome visame „Bitės“ tinkle, tad naudotis spartesniu mobiliuoju internetu gali beveik visi šalies gyventojai. Dažnai operatoriai susitelkia į didžiuosius miestus ir visas inovacijas diegia tik juose, tačiau spartaus interneto prireikia visur. Ypač šiltuoju metų laiku, kai žmonėms dažniau prireikia padirbėti ar susitvarkyti reikalus nuotoliniu būdu, nebūtinai iš biuro ar namų didmiestyje“, – sakė naujasis „Bitė Lietuva“ generalinis direktorius Chris'as Robbins'as.

Jis pridūrė, jog diegti „4G“ ryšio kol kas neapsimoka, nepaisant to fakto, jog teoriškai jis keletą kartų greitesnis už naujausios technologijos „3G” ryšį bei siūlo mažesnį vėlinimą, didžiausią „3G” problemą. Neva įvairios apklausos parodė, kad vartotojams šio ryšio standarto nereikia, o „4G” minėjimą reklamos C. Robbins‘as pavadino konkurentų „rinkodaros triuku“.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų