REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Argentinos „Independiente“ klubo prezidentas Javieras Cantero tapo ekipos fanų įniršio taikiniu. J.Cantero buvo užpultas, todėl jį gelbėti teko apsaugos darbuotojams.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad kiek anksčiau „Independiente“ pirmą kartą klubo istorijoje iškrito iš Argentinos aukščiausiosios lygos į antrą šalies divizioną. Vakar (penktadienį) klubo prezidentas ekipos krepšinio salėje pirmą kartą, po iškritimo į antrą Argentinos lygą, susitiko su komandos sirgaliais ir norėjo jiems pasakyti savo pasiruoštą kalbą.

REKLAMA

Visgi J.Cantero buvo pasitiktas švilpimais ir skanduotėmis. Į jį kai kurie fanai mėtė plastikinius butelius ir net batus. Po kelių minučių į salę įžengė ir „Barra Brava“ chuliganai, kurie į ekipos prezidentą ir klubo valdybos narius pradėjo mėtyti kėdes ir stalus. Tokie įvykiai privertė apsaugos darbuotojos išvesti J.Cantero iš pastato.

Verta paminėti, kad J.Cantero su „Barra Brava“ chuliganais jau seniai yra įsivėlęs į rimtą kovą. Klubo prezidentas ne kartą pareiškė, kad jis nepritaria šiai ekipos fanų grupuotei.

Dar kartą paminėsime, kad didžiausia fanų įniršį kelia tai, kad „Independiente“ ekipa pirmą kartą istorijoje iškrito į „Primera B Nacional“ lygą. Taip pat paminėsime, kad „Independiente“ ekipa prestižinį „Copa Libertarodes“ turnyrą yra laimėjusi net 7 kartus ir tai kol kas yra rekordas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų