REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Dažniausiai treneriai iš aikštės yra išvaromi už ginčus su teisėjais, tačiau Peru lygoje vyriausiasis komandos strategas raudonos kortelės sulaukė už pražangą prieš varžovų komandos žaidėją.

REKLAMA
REKLAMA

Šis įdomus incidentas įvyko tarp „Real Garcilaso“ ir „Gas Deportes Ayacucho“ klubų. 86 mačo minutę „Ayacucho“ ekipa atsilikinėjo 2-3, tačiau ji vis bandė lyginti rezultatą.

REKLAMA

Visgi tą akimirką „Real Garcilaso“ lyderis Ivanas Santillanas skubėjo į greitą kontrataką ir tikriausiai norėjo padidinti savo komandos pranašumą. „Garcilaso“ lyderis bandė prasiveržti kraštu, tačiau jam koja pakišo „Ayacucho“ treneris Rolando Chilavertas.

Šį incidentą pamatė ketvirtasis mačo teisėjas, kuris iškart apie tai pranešė pagrindiniam mačo arbitrui, o šis nieko nelaukęs „Ayacucho“ treneriui parodė raudoną kortelę.

Verta paminėti, kad „Garcilaso“ visgi įmušė ketvirtą mačo įvartį ir laimėjo rungtynes rezultatu 4-2. Tuo metu R.Chilaverto lauks Peru Futbolo Asociacijos nuosprendis, dėl kurio treneris gali sulaukti gan ilgos diskvalifikacijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų