REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę Vilniaus pašonėje įsikūrusiame viešbutyje „Renault Poland“ surengė viena iš ryškesnių renginių Lietuvos automobilinėje padangėje – čia buvo pristatyti „Renault“ kompanijos automobiliai Baltijos šalių automobilių žurnalistams. Aikštelėje stovėjo apie 20-imt bandymams paruoštų „Renault“ ir „Dacia“ automobilių.

REKLAMA
REKLAMA

Ugningus variklius ir gurmanišką valdymą vertinantys kolegos aikštelėje pirmiausia sukdavo link ultimatyvių „Clio RS“, tačiau viso šio renginio kaltininkas – kuklesnis, bet ryškus „Renault Captur“. Tai modelis, iš kurio mūsų rinkoje „Renault“ tikisi klientų dėmesio ir gerų pardavimų rezultatų. Nors šis automobilis oficialiai debiutavo dar „ALT 2013” parodoje, oficiali prezentacija Baltijos šalių žurnalistams įvyko tik dabar.

REKLAMA

Taigi, su „Captur“ mes važinėjome, pirmas įspūdis – tikrai neblogas. Tačiau plačiau apie šį automobilį papasakosime jums po bent kelias dienas truksiančios pažinties su šiuo automobiliu. Tiesa, jau dabar galime pasakyti, kad priekaištų šiam automobiliui turėsime nedaug. Savame rinkos segmente, įvertinus kainą, važiavimo savybes ir stilizavimo galimybes, „Captur“ atrodo tikrai solidžiai.

Kitas automobilis apie kurį jums papasakosime jau greitai – „Clio RS“. Jį galima apibūdinti keliais žodžiais – mažas adrenalino fabrikėlis. Hot hach žanras gyvas, ponai. Tuo mes įsitikinome. O po išsamesnės pažinties su šiuo žvėriuku įspūdžiais irgi pasidalinsime su jumis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų