REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vicemerei šventę primins gipsas

Kauno technologijos universiteto Panevėžio instituto diplomų įteikimo šventė vicemerei Reginai Eitmonei baigėsi itin skausmingai. Jau bemaž savaitę vaikščioti su ramentais besimokanti mero pavaduotoja praėjusį penktadienį Juozo Miltinio dramos teatre pasveikinusi instituto absolventus, lipdama nuo scenos, nudardėjo nuo laiptelių.

REKLAMA
REKLAMA

Nors akimirksniu kairę koją pervėrė skausmas, padedama galantiškai ranką pasiūliusio Seimo nario Petro Narkevičiaus, R. Eitmonė dar sugebėjo nuklibikščiuoti į savo vietą salėje. „Koja ištino akimirksniu, nebetilpo į batelį – sėdėjau ir galvojau, kaip reikės atsistoti ir išeiti“, – pamena vicemerė.

REKLAMA

Nors skausmas buvo veriantis, R. Eitmonė buvo pasiryžusi dar sugrįžti į Savivaldybę. Tačiau optimizmas išgaravo pabandžius atsistoti. Politikę iš salės į greitosios automobilį nešte išnešė instituto kapelionas ir jai nepažįstama moteris. „Atsistojusi ant kojų būtinai su gėlėmis sugrįšiu jiems padėkoti“, – sako dėkinga R. Eitmonė. Medikų verdiktas politikei buvo negailestingas: kairės kojos raiščių plyšimas ir patempimas. Namo vicemerė sugrįžo su gipsu ant kojos ir Socialinių paslaugų centro skolintais ramentais.

REKLAMA
REKLAMA

Nors nuo nelaimės praėjo savaitė, ligonės skausmas dar neapleidžia. „Koja sutinusi ir nusėta kraujosruvomis – mėlyna, geltona, taigi spalvota“, – į gražiausių kojų savininkės titulą nepretenduojanti R. Eitmonė juokauja turinti ką dėl savo nelaimės kaltinti. „Dėl mano kojos kalčiausias Technologijų fakulteto dekanas Jonas Valickas, nes palinkėjo studentams gero skrydžio, o aš pažodžiui tai supratau!“

Inga KONTRIMAVIČIŪTĖ

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų