REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausias japonų kompanijos „Tokyoflash“ produktas tapo itin populiarus tarp vairuotojų – po dvejų metų darbų japonai rinkai pristatė laikrodį su integruotu alkotesteriu.

REKLAMA
REKLAMA

Laikrodis „Kisai Intoxicated“ – stilingas žaisliukas. Jo korpusas pagamintas iš nerūdijančio plieno, laikrodžio elektros bateriją galima įkrauti naudojant USB lizdą. Kaip teigia gamintojai, bateriją užtenka įkrauti kas tris mėnesius, pats įkrovimo procesas trunka tris valandas.

REKLAMA

Na, o dabar apie vairuotojams (ir ne tik) aktualią laikrodžio funkciją. Norint pasitikrinti savo būklę tereikia nuo korpuso atsukti daviklio dangtelį. Kai ekrane pasirodo pranešimas, kad prietaisas jau pasiruošęs, reikia penkias sekundes pūsti į daviklio angą.

Tiesa, labai didelio tikslumo tikėtis iš tokio alkotesterio neverta – diagramos ekrane rodo tik tris būkles. Blaivią (nuo 0 iki 0,4 promilės), „šiltą“ (0,4-0,6 promilės) ir girtą (virš 0,6 promilės). Gamintojai irgi pabrėžia, kad ši papildoma laikrodžio funkcija yra daugiau pramoginė. Tačiau tai nesutrukdė „Kisai Intoxicated“ tapti Japonijos rinkos topu – 149 JAV dolerius kainuojančio laikrodžio, elektroninėje parduotuvėje užsisakius jį dabar, tektų laukti iki liepos vidurio.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų