REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs „Barcelona“ žaidėjas ir treneris Johanas Cruyffas pareiškė, kad klubui įsigijus Neymarą, jis galvotų apie Lionelio Messi pardavimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Barca“ Brazilijos talentą įsigijo šią vasarą už 57 milijonus eurų. Vis dėlto klubo legenda J.Cruyffas mano, kad tai yra rizikingas sprendimas.

REKLAMA

„Tai gali sukelti pavydą. Pavyzdžiui, Neymaras mėgsta mušti baudos smūgius, tačiau tą mėgsta ir Messi. Jie abu tai daro labai gerai, taigi, kuris iš jų tai darys „Barcelona“ klube?“ – kalbėjo Olandijos futbolo legenda.

„Kita priešprieša yra tai, kad Neymaras ir „Barcelona“ yra pasirašę sutartis su „Nike“, o Leo yra „Adidas“ reklaminis veidas. Tokia padėtis taip pat gali sukelti problemų“.

„Prieš įsigydamas Neymarą, aš būčiau planavęs galimą Messi pardavimą. Galbūt kažkas su tuo sutiks, galbūt prieštaraus. Reikia galvoti apie komandos gerovę. Per daug visko pastatyta ant kortos“.

REKLAMA
REKLAMA

„Štai kodėl taip sunku treniruoti pasaulinio lygio komandą. Tik keli žmonės yra prie to pripratę. Jei jie susižais, tai gali būti labai grėsmingas derinys. Turime palaukti ir žiūrėti kaip viskas susiklostys, tačiau neatmetu galimybės, kad tai gali pakenkti klubui. Tai rizikinga. Aš nebūčiau įsigijęs Neymaro“, – užbaigė J.Cruyffas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų