REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Argentinos futbolo rinktinės ir „Barcelona“ komandos žvaigždė Lionelis Messi  geranoriškai pervedė 10 mln. eurų į Ispanijos mokesčių tarnybos sąskaitą, kad nebūtų kaltinamas mokesčių slėpimu, praneša „La Vanguardia“.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašo žurnalas „Forbes“, tai gali reikšti tik viena – geriausias pasaulio futbolininkas nenori turėti nemalonumų su mokesčių tarnyba. Šaltiniai praneša, kad 10 mln. L. Messi pridėjo prie jau sumokėtų mokesčių už 2010–2011 metus.

REKLAMA

L. Messi ir jo tėvas buvo įtariami nesumokėję 4 mln. eurų mokesčių už 2007–2009 metus. Prokuratūra bylą atidavė į teismą, ir ši bus toliau nagrinėjama tik tuo atveju, jeigu ten bus įžvelgta nusikalstama veika. Teismo posėdis numatytas rugsėjo 17 dieną.

Už nesumokėtus mokesčius L. Messi bei jo tėvui gresia kalėjimas iki penkerių metų ir bauda iki 24,6 mln. eurų.

Pats L. Messi anksčiau atmetė visus kaltinimus. Jis tikina, kad sumokėjo visus mokesčius, padedamas konsultantų. Futbolininkas pareiškė, kad yra pasirengęs sumokėti bet kurią sumą, kokią priteistų teismas.

L. Messi – keturiskart „Auksinio kamuolio“ trofėjaus laimėtojas. Kiekvienais metais FIFA organizacija įteikia jį geriausias pasaulio futbolininkui. Su 41,3 mln. eurų metinių pajamų argentinietis, pasak „Forbes“, užima 10-ą vietą geriausiai apmokamų pasaulio sportininkų reitinge.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų