REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjus vos kelioms dienoms po dukros North gimimo, tėveliu tapęs reperis Kanye Westas pasipiršo savo mylimajai, kūdikio mamai Kim Kardashian.

Praėjus vos kelioms dienoms po dukros North gimimo, tėveliu tapęs reperis Kanye Westas pasipiršo savo mylimajai, kūdikio mamai Kim Kardashian.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Realybės šou žvaigždė atsakė „taip“ ir pora jau planuoja rugsėjį surengti vestuves Paryžiuje, rašo Thesu.co.uk.

REKLAMA

36 metų K. Westas dar neužtvirtino savo pasiūlymo sužadėtuvių žiedu, tačiau jau išleido įspūdingą pinigų sumą – apie 2 mln. litų – už žiedą su retu juoduoju ir lyg tigro dryžiai margu deimantu.

Reperis savo 32 metų mylimajai šį žiedą įteikė kaip dovaną, skirtą pažymėti jų dukros gimimą. „Push present“ – dovana kūdikį pagimdžiusiai moteriai (dažniausiai – pakabukas, apyrankė, žiedas ar kitoks juvelyrinis dirbinys) – sparčiai populiarėjantis reiškinys JAV.

REKLAMA
REKLAMA

Pora šią savaitę jau išvyko iš ligoninės, tačiau kol kas slepia savo buvimo vietą ir nesirodo viešumoje.

Už medicinos paslaugas ir apgyvendinimą „Cedars Sinai“ ligoninėje Beverli Hilse pora paklojo daugiau kaip 400 tūkst. litų.

Kol Kim su naujagime dukrele buvo ligoninėje, jų patogumui nebuvo pagailėta nieko: šeima išsinuomojo tris tris prabangiausias „liukso“ klasės patalpas, kurių kiekviena nakčiai kainuoja po 10 tūkst. litų. Apartamentai su trimis miegamaisiais ir dviem voniomis įrengti su plačiaekraniais televizoriais, odinėmis sofomis, valgomaisiais ir marmuriniais vonios kambariais. Be to, visą parą budi kiekvieną pageidavimą pasiruošę išpildyti asmeniniai virėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

K. Kardashian taip pat naudojosi ten pat teikiamomis grožio paslaugomis – kasdieniu plaukų sušukavimu, manikiūru ir pedikiūru.

Be to, ji nusisamdė „asmeninį gimdymo trenerį“, kurio paslaugos kainuoja daugiau kaip 15 tūkst. litų per dieną.

Porai artimas šaltinis teigė: „Kanye veltui neišleido nė vieno cento, norėdamas užtikrinti, kad kol bus ligoninėje, Kim gautų viską, kas geriausia. Jis išleido milijonus žiedui, kaip dovanai po gimdymo, kuris buvo sukurtas ir paruoštas jau prieš kelis mėnesius. Dabar jis ją dar labiau įsimylėjęs, nei kada nors iki šiol, ir jie negali sulaukti, kada susituoks.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų