REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs JAV žvalgybos techninis darbuotojas Edwardas Snowdenas (Edvardas Snoudenas) yra Rusijos oro erdvėje, sekmadienį pranešė slaptą informaciją skelbianti interneto svetainė „WikiLeaks“, kuri anksčiau pranešė, kad padėjo jam gauti politinį prieglobstį „vienoje demokratinėje šalyje“.

REKLAMA
REKLAMA

"Ponas Snowdenas šiuo metu yra Rusijos oro erdvėje, lydimas „WikiLeaks“ teisinių patarėjų", - „Twitter“ pranešė „WikiLeaks“.

REKLAMA

Kremlius nežino apie E. Snowdeno skrydį į Rusiją

Rusijos prezidento Vladimiro Putino atstovas sekmadienį sakė neturintis informacijos apie tai, kad paslaptis nutekinęs buvęs JAV žvalgybos techninis darbuotojas Edwardas Snowdenas (Edvardas Snoudenas) skrenda iš Honkongo į Maskvą.

"Nieko nežinau. Girdžiu tai pirmą kartą", - AFP sakė Dmitrijus Peskovas.

E. Snowdenas iš Honkongo išvyko legaliai, patvirtino vietos valdžia

. Buvęs JAV žvalgybos techninis darbuotojas Edwardas Snowdenas (Edvardas Snoudenas) sekmadienį iš Honkongo išvyko pasinaudodamas „teisinėmis“ priemonėmis, patvirtino vietos valdžia.

REKLAMA
REKLAMA

"Snowdenas šiandien savanoriškai išvyko iš Honkongo į trečią šalį, (pasinaudodamas) teisinėmis ir normaliomis priemonėmis", - sakoma Honkongo vyriausybės atstovo pranešime spaudai.

Jame priduriama, jog Honkongas "negavo atitinkamos informacijos", kad imtųsi veiksmų dėl JAV išduoto laikino arešto orderio E. Snowdenui.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų