REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalbos netyla, o Londono „Arsenal“ klubas toliau medžioja aukščiausios klasės žaidėjus. Artimiausiomis dienomis „kanonierių“ gretas oficialiai turėtų sustiprinti Gonzalo Higuainas ir Ashley Williamas, bet dažniausiai šios komandos gerbėjų lūpose yra linksniuojama Wayne‘o Rooney pavardė.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas ekipos savininkų Alisheras Usmanovas pareiškė, kad treneriui Arsene‘ui Wengerui panorėjus, „Manchester United“ klubui būtų pateikta reikalaujama išpirkos suma bei futbolininkui mokamas pageidaujamas atlyginimas.

REKLAMA

Uzbekistane gimęs milijardierius nori, jog kitą sezoną „Arsenal“ pagaliau iškovotų nors vieną trofėjų. Vienas turtingiausių asmenų Rusijoje yra pasiryžęs išleisti ne vieną milijoną vardan to, kad kitą sezoną klubas demonstruotų puikų žaidimą ir būtų vienodai konkurencingas visuose turnyruose.

„Jei A.Wengeras nori, galiu jam nupirkti W.Rooney. Jo žodis bus lemiamas. Žinau, kad Wayne‘as yra puikus žaidėjas, todėl „Arsenal“ klubui tai būtų puikus pastiprinimas. Manau, kad ir pats futbolininkas čia būtų laimingas“, - teigė milijardierius.

REKLAMA
REKLAMA

 

„Mes, kaip akcininkai, visada atkreipiame dėmesį į klubo valdybos trūkumas. Bet A.Wengeras yra puikus treneris. Komercine prasme komanda klesti ir siekia pavydėtinas aukštumas“.

„Dabar atėjo laikas klubui laimėti trofėjus ne tik Anglijoje, bet ir Europoje. Čempionų lyga – vienas pagrindinių prioritetų. Tikiu komandos ateitimi ir neabejoju, kad kitas sezonas mums bus labai sėkmingas“, - įsitikinęs A.Usmanovas.

Įprastai milijardierius tokiais žodžiais nesišvaisto. Anksčiau „Arsenal“ klubo akcininkas pažėrė nemažai kritikos pagrindiniam komandos savininkui Stanui Kroenke, kuris, nepaisant to, kad padėtų komandai prisivilioti aukščiausios klasės žaidėjus, siekia pelno savo kišenei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

Galiausiai A.Usmanovo kantrybės taurė buvo perpildyta ir uzbekas nusprendė imtis iniciatyvos. Kaip pastarasis ir minėjo, šią vasarą A.Wengeras galės įsigyti norimus futbolininkus ir nesvarbu, kokia būtų jų išpirkos kaina.

Pastaruoju metu su „Arsenal“ klubu yra siejamas Liverpulio „Everton“ narys Marouane‘as Fellaini, Liono „Olympique“ duetas Clementas Grenieras ir Yoannas Gourcuffas bei keletas jaunų prancūzų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų