REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Brazilijoje vykstant FIFA Konfederacijų taurės turnyrui per šalį nusirito protestų banga, o ketvirtadienį sulaukta pirmosios pirmosios aukos. FIFA vadovybė pradėjo svarstyti, ar nevertėtų anksčiau laiko nutraukti šias varžybas.

REKLAMA
REKLAMA

Oficialūs pareigūnai gerokai išgąsdinti smurto protrūkio Brazilijoje, ketvirtadienį Salvadore buvo užpulti FIFA darbuotojų automobiliai. Anot pranešimų, Italijos nacionalinė komanda nenori laukti ir pasiryžusi palikti Brazilija netrukus. Priežastis – žaidėjus lydi jų šeimos, kurias futbolininkai nori apsaugoti.

REKLAMA

FIFA bosas 77 metų Seppas Blatteris šalį paliko jau pirmadienį – praėjus vis vienai viešnagės Brazilijoje dienai. Jis nuskrido į Turkiją, kur vyksta pasaulio jaunimo iki 20 metų čempionatas.

S. Blatteris savo išvykimą pagrindė faktu, kad tai antras pagal svarbumą turnyras, kur atrandami nauji ateities talentai. Tačiau, anot žiniasklaidos, FIFA vadovą išgąsdino riaušės šalyje.

Ar Konfederacijų taurės turnyras bus nutrauktas? Čia liko dar keturios grupės rungtynės, du pusfinaliai, mažasis ir didysis finalai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų