REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Apmaudu, kad pelniau tiek medalių per pasaulio ir Europos čempionatus, o dabar tapau niekam nereikalingas", - teigė kanojininkas Raimundas Labuckas

REKLAMA
REKLAMA

Šešis kartus Europos ir triskart pasaulio čempionas visaginietis 29 metų Raimundas Labuckas, jo ilgamečiam porininkui Tomui Gadeikiui pradėjus irkluoti su Jevgenijumi Šuklinu, atsidūrė kryžkelėje: irkluoti toliau ar baigti sportinę karjerą.

REKLAMA

Per Kaune vykusias "Brača sport" varžybas R.Labuckas 1000 m distanciją irklavo su visaginiečiu Vadimu Korobovu, su kuriuo kartu pasitreniravo vos porą dienų.

Kokie tavo tolesni planai?, - paklausiau Raimundo Labucko

Rengsiuosi rugpjūčio pabaigoje įvyksiančiam pasaulio čempionatui Duisburge, kur dvivietę bandysiu irkluoti su vilniečiu Henriku Žustautu, nes Vadimui Korobovui dar tiktai 16-a.

Nenusiminei, kad iširo jūsiškė dvivietė su Tomu Gadeikiu?

Ko čia nusiminsi. Pasikeitė olimpinės distancijos ir man nebeliko ką irkluoti. Olimpinė 1000 m distancija buvo ne mums, o 500 m ir 200 m nuotoliai dviviete kanoja prieš Londono žaidynes tapo ne olimpiniai. Mano sportinis gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Pabandysiu irkluoti su jaunais sportininkais, pažiūrėsiu, kas išeis.

Iš ko dabar gyveni?

Pinigų iš niekur negaunu, padeda sužadėtinė Mėta. Apmaudu, kad pelniau tiek medalių per pasaulio ir Europos čempionatus, o dabar tapau niekam nereikalingas. Ką darysi, toks mūsų valstybės požiūris į sportą. Kitai šaliai gi neatstovausiu.

Marytė Marcinkevičiūtė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų