REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Italų dizaino meistrams sujungus jėgas ir idėjas, gimsta unikalaus dizaino kūriniai – tai įrodė neseniai Paryžiuje įvykęs pasaulinis naujojo itališkų automobilių „Fiat“ ir didžiausio Italijos virtuvės buitinės technikos gamintojo bendro produkto, SMEG 500 šaldytuvo, pristatymas.

REKLAMA
REKLAMA

Legendinio „Fiat 500“ modelio dizainą atkartojantį naująjį šaldytuvą „Smeg“ ir „Fiat“ sukūrė bendradarbiaudami su dizaino kompanija „Italia Independent“. Kaip teigia gamintojai, šis akį traukiantis ir šypseną keliantis produktas neabejotinai skirtas išskirtinei ir šiuolaikinei publikai, vertinančiai netikėtus funkcionalumo ir intriguojančios išvaizdos derinius. Šis bendradarbiavimas atskleidžia ir koncerno „Fiat Group Automobiles“ interesus savo žinias bei patirtį automobilių gamyboje perkelti ir pritaikyti kitose dizaino srityse. „Smeg“ dėl savo nepriekaištingos reputacijos ir technologinės patirties, kuri leidžia patenkinti bet kokius estetinius ir funkcinius reikalavimus, pasirodė puikus partneris įgyvendinant šį ambicingą projektą.

REKLAMA

Tai jau ne pirmas sprendimas, kuomet išskirtinis „Fiat 500“ dizainas pritaikomas kitose srityse - legendinis modelis jau puošia ne vieną barą ir gyvenamąją erdvę sofos, stalo ar spintelės pavidalu visame pasaulyje. Naujasis SMEG 500 šaldytuvas papildė šią išskirtinių produktų „Fiat 500 Dizaino Kolekciją“.

Nuo birželio mėnesio baltą, žalią arba raudoną SMEG 500 galima užsisakyti internetinėje parduotuvėje www.fiat500design.com.

Stilingasis mažylis „Fiat 500“ yra populiariausias „Fiat“ modelis visame pasaulyje. Pernai lietuviai taip pat atidavė didžiausias savo simpatijas šiam modeliui – Lietuvoje buvo parduoti 703 „Fiat 500“ modelio automobiliai, o tai sudarė 68 proc. visų parduotų „Fiat“ automobilių.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų