REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Savivaldybėje pagerbti ir pasveikinti Europos čempionai ir medalininkai – irkluotojai ir sambo sporto meistrai.

REKLAMA
REKLAMA

„Pats buvęs irkluotojas puikiai žinau, kokia karti ir sūri ta sportininko duona. Todėl šiandien dar labiau džiaugiuosi ir didžiuojuosi mūsų sportininkais, kurie, treniruodamiesi tokiomis sąlygomis, sugeba pasiekti pačių aukščiausių rezultatų. Šiandien Savivaldybės išskirtinis dėmesys – sporto bazių atnaujinimui, naujų statybai. Tikiu, kad 2015–2016 metais Vilnius turės naują irklavimo bazę. Turime ir kitų „skaudulių“ – tai ir baseinas, ir nacionalinis stadionas – bet labai stengiamės, kad visi „sopuliai“ išnyktų.

REKLAMA

 

Šiandien noriu jums padėkoti ir žemai nusilenkti, nes puikiai žinau, kiek tos pergalės jums kainuoja jėgų – tiek fizinių, tiek psichologinių, tiek materialinių. Šiuo pasveikinimu norim priminti, kad jus mylim, gerbiam, ir esam tikri, kad, pagerinus, optimizavus treniruočių sąlygas, sulauksime dar puikesnių rezultatų“, – sakė dukart Pasaulio čempionas ir Olimpinis prizininkas, mero pavaduotojas Jonas Pinskus.

 

Pasak Administracijos direktoriaus pavaduotojo Rito Vaigino, labai džiugina, kad daugelyje Lietuvos sporto rinktinių yra nemažai vilniečių ir jie savo laimėjimais prisideda prie sėkmingo Lietuvos vardo garsinimo visame pasaulyje. „Mes turime pačius geriausius sportininkus ir trenerius, jeigu galime stebinti pasaulį ir Europą. Ir visa tai mūsų žmogiškųjų faktorių dėka – sportininkų ir trenerių talento bei gebėjimų dėka“.

REKLAMA
REKLAMA

 

Mero padėkos už nuopelnus Vilniaus sportui buvo įteiktos Mildai Valčiukaitei – 2013 metų Europos irklavimo čempionei,Lietuvos olimpinio sporto centro sportininkei ir jos treneriui Tomui Valčiukui, 2013 metų Europos irklavimo vicečempionui,Lietuvos olimpinio sporto centro sportininkui Sauliui Ritter ir jo treneriui Vytautui Miliui. Taip pat padėkos raštas įteiktas Lietuvos irklavimo federacijai – už aktyvų bendradarbiavimą plėtojant irklavimo sportą Vilniaus mieste.

 

Taip pat – 2013 metų Europos sambo 68 kg svorio kategorijoje čempionui,Vilniaus dvikovos sporto šakų mokyklos auklėtiniui,Viešojo saugumo tarnybos prie Vidaus reikalų ministerijos pareigūnui Sergejui Grečicho ir jo treneriui Eduardui Rudui, Vilniaus dvikovės sporto šakų mokyklos treneriui-sporto mokytojui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

2013 metų Europos sambo 74 kg svorio kategorijoje čempionato bronzos medalio laimėtojui,Vilniaus dvikovos sporto šakų mokyklos auklėtiniui,Viešojo saugumo tarnybos prie Vidaus reikalų ministerijos pareigūnui Viktorui Tomaševič ir jo treneriui Ričardui Piepoliui, taip pat jo treneriui Stasiui Baziui, Vilniaus dvikovės sporto šakų mokyklos treneriui-sporto mokytojui.

 

Mero padėka už nuopelnus Vilniui įteikta Karinai Bičkutei,2013 metų Europos sambo +80 kg svorio kategorijoje vicečempionei,VGTU auklėtinei ir jos treneriams VGTU docentui Eugenijui Kriskoviecui ir VGTU lektoriui Algirdui Šulinskui.

 

Taip pat buvo padėkota Viešojo saugumo tarnybos prie Vidaus reikalų ministerijos Vilniaus dalinio vadui Sandriui Survilai ir Vilniaus miesto sambo imtynių federacijai už aktyvų bendradarbiavimą plėtojant sambo imtynių sportą Vilniaus mieste.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų