REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Opel ADAM“ automobiliuose, kuriuose įdiegta “IntelliLink” informacinė – pramoginė sistema, nuo šiol siūloma integruoti ir “Siri Eyes Free”. Tai išmanioji programa, sukurta “Apple”. Ji leidžia daryti daug dalykų nepaleidžiant iš rankų vairo, t.y. balso komandomis. Vieno mygtuko, įrengto ant vairo pagalba, tiems, kas turi “iPhone”1 telefoną su “iOS 6” operacine sistema, leidžia tiesiogiai prisijungti prie “Siri Eyes Free” ir atlikti daugelį užduočių nepaleidžiant iš rankų vairo ir neatitraukiant akių nuo kelio. Tai daugiau nei tradicinės komandos balsu – su “Siri Eyes Free” programa “ADAM” modeliuose galima kalbėti normaliu tonu, lyg kalbant su greta sėdinčiu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA

Siekdami maksimaliai padidinti vairuotojo dėmesio koncentraciją į kelią, „Apple“ ir „Opel“ kartu sukūrė dar funkcionalesnę „Siri Eyes Free“ programą, kuri leidžia atlikti daugelį išmaniųjų „Apple“ prietaisų funkcijų nesinaudojant nieku kitu, išskyrus balso komandas. Aktyvavus šią sistemą „ADAM“ automobiliuose, išmaniųjų telefonų ekrane atsiranda „Siri“ tekstiniai pranešimai. Tai vienas svarbiausių saugumo patobulinimų, kurį sukūrė „Apple“ kartu su „Opel“, integruodami mobiliuosius prietaisus į automobilius laikantis saugumo reikalavimų.

REKLAMA

Nuo šiol ši unikali paslauga yra siūloma nemokamai visuose „ADAM“ modeliuose, kuriuose sumontuota „IntelliLink“ sistema. Tie pirkėjai, kurie automobiius įsigijo anksčiau, taip pat galės naudotis „Siri Eyes Free“ sistema. Nuo šių metų liepos mėnesio „Opel“ siūlo nemokamą programinės įrangos atnaujinimo paslaugą, kurios pagalba ir bus instaliuota naujoji „Siri Eyes Free“ sistema į „IntelliLink“. Inovatyvi „IntelliLink“ sistema gali būti daugybę kartų atnaujinama, taip tenkinant vis platesnius vartotojų poreikius ir užtikrinant, kad ši sistema atitiktų naujausias mobiliųjų telekomunikacijų tendencijas. „Opel ADAM“ pirkėjai, norėdami gauti šį atnaujinimą, turėtų apsilankyti „Opel“ atstovybėje.

REKLAMA
REKLAMA

Vartotojai, norintys paleisti „Siri“ sistemą, kad ji galėtų veikti „Eyes Free“ režimu, tiesiog turėtų prisijungti savo „Apple iOS“ įrenginiu per „Bloetooth“ sistemą prie „IntelliLink“ ir spustelėti specialų ant vairo esantį balso aktyvavimo mygtuką. „Siri Eyes Free“ gali būti aktyvuota ir tada, kai veikia kitos aplikacijos, tokios kaip navigacinė „BrinGo“. Muzika ar navigacinės komandos tuo metu yra automatiškai pritildomos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų