REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Bendrovė „Huawei“ pranešė pristačiusi ploniausią pasaulyje išmanųjį telefoną „Ascend P6“. Naujasis telefonas turi 1,5 GHz taktinio dažnio procesorių ir išsiskiria elegantišku 6,18 mm storio metaliniu korpusu. „Ascend P6“ pretenduoja tapti elegantišku išmaniųjų telefonų lyderiu, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak gamintojų, „Ascend P6“ yra itin plonas – tik 6,18 mm, ir sveria vos 120 g, jis telpa į mažiausią kišenę ar rankinę. Naujajame išmaniajame telefone yra keturių branduolių 1,5 GHz taktinio dažnio procesorius, „Android 4.2.2“ operacinė sistema, 2000 mAh talpos baterija ir 4,7 colio įstrižainės HD ekranas, fiksuojantis prisilietimus net su pirštinėmis.

REKLAMA

Šis „Huawei“ išmaniųjų telefonų flagmanas įkūnija pažangiausios „P“ serijos šiuolaikinio dizaino savybes, teigia bendrovės atstovai. Elegantiškas ir inovatyvus sprendimas – šlifuoto metalo išvaizda su natūraliai užapvalinta telefono apačia. Dailių formų „Ascend P6“ įrenginiui išskirtinumo suteikia patogi „Emotion UI“ vartotojo sąsaja ir madingas dizainas.

„Ascend P6“ turi priekyje įmontuotą 5 mln. taškų raiškos vaizdo kamerą vaizdo pokalbiams ir galinę 8 MP kamerą su F2.0 diafragma ir 4 cm makrovaizdo funkcija. Tai leidžia daryti aukštos raiškos kokybės nuotraukas, filmuoti 1080p raiška. Fotografavimą palengvina kontrastų raiška, intensyvesnės spalvos, automatinio siužeto atpažinimas, objekto fokusavimas ir momentinis veido gražinimas, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad dabartinė „Huawei“ flagmano vartotojo sąsaja „Emotion UI“ yra greitesnė ir turi per tūkstantį skirtingų temų („užvalkalų“), pritaikytų kiekvieno skoniui. Naujoji vartotojo sąsaja „Emotion UI“ apima ne tik sustiprinto saugumo, bet ir kitas programas: „Huawei’s Me Widget“, „MagicTouch“ ir „SmartReading“. Naujoji vartotojo sąsaja taip pat gali fiksuoti panoraminius vaizdus, turi veido atpažinimo funkciją.

„Huawei“ automatizuotas nenutrūkstamas duomenų priėmimas (ADRX), sparti energijos taupymo kontrolė (QPC), baterijos optimizavimas bei energijos taupymo technologija pagerina baterijos naudojimo trukmės našumą daugiau nei 30 proc. Didelės raiškos ekrano ir „AirSharing“ pagalba galima prisijungti prie prietaisų, kurie didina produktyvumą darbo ir namų erdvėje arba padeda lengvai dalintis dokumentais.

Artimiausiu metu bus galima įsigyti juodos, baltos ir rožinės spalvos „Ascend P6“ su atitinkamų spalvų dėklais. „Huawei“ flagmanas Kinijoje bus pradėtas pardavinėti šį mėnesį, o Vakarų Europoje – nuo liepos mėnesio, sakoma pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų