REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 22 dieną Vilniuje, prie Baltojo tilto, vyks Olimpinės dienos renginiai. Bėgikams bus pasiūlyti net trys startai – simbolinė lietuviška olimpinė mylia (1988 m) bei 5 ir 10 km distancijos.

REKLAMA
REKLAMA

Aišku, bėgimo mėgėjai, stosiantys į varžybų startą, turės įvairių tikslų – pasijusti olimpinės šeimos nariais, aplenkti varžovą, pagerinti savo asmeninį rezultatą, gal pirmą kartą gyvenime įveikti vieną ar kitą nuotolį.

REKLAMA

Tačiau šioje šventėje galios olimpinis devizas “Svarbiausia – dalyvauti!”, todėl tikimės, kad bėgimo entuziastų būrys bus ypač gausus ir margas. Kad atsirastų daugiau noro registruotis ir dalyvauti šiame renginyje, siūlome paskaityti, ką apie olimpines žaidynes ir olimpinės dienos varžybas kalba žinomi Lietuvos bėgikai.

Rasa Drazdauskaitė:

„Manau, kiekvienam sportininkui olimpinės žaidynės yra įdomiausias renginys, kuris palieka neišdildomą įspūdį. O aktyviau sportuojantiems gerų įspūdžių visada palieka olimpinės dienos renginiai. Ir aš pati ne kartą esu dalyvavusi šiame bėgime. Ir laimėjusi tą bėgimą. Gaila, šiais metais nepavyks dalyvauti – turiu kitų planų prieš svarbiausius sezono startus.

REKLAMA
REKLAMA

Lengvoji atletika yra sporto karalienė, visame pasaulyje ši sporto šaka yra labai populiari. Šiame sporte didelis dėmesys skiriamas bėgimams: jis gerina kraujo apytaką, stiprina sveikatą, gerina imuninę sistemą, ramina, atpalaiduoja nuo įtampos.

Kviečiu visus dalyvauti šiame renginyje, nes varžybose galioja olimpinė dvasia, renginys atspindi šventinę nuotaiką, jame yra daug pramogų ir mažiems, ir dideliems. Manau, bus smagu po sunkios savaitės atitrūkti visiems nuo sunkių darbų ir dalyvauti šioje šventėje.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų