REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per apkaltą prezidento posto netekusiam Rolandui Paksui per iškilmingą Lietuvos pirmininkavimo Europos Sąjungos Tarybai pradžios posėdį liepos 4-ąją istorinėje Seimo Kovo 11-osios salėje numatyta vieta garbingiausių svečių ložėje, antradienį rašo dienraštis „Lietuvos žinios“.

REKLAMA
REKLAMA

Per Kovo 11-osios minėjimą Seime politiko pasirodymas prezidentinėje ložėje sukėlė nevienareikšmių vertinimų.

REKLAMA

Seimo vicepirmininkas Gediminas Kirkilas sakė, kad „buvęs vadovas yra buvęs", o ar baigė kadenciją, ar ne, įstatymai apie tai nekalba.

Savo ruožtu opozicinių konservatorių atstovas Jurgis Razma sakė manantis, kad neturėtų būti kartu sodinami dvi kadencijas poste išbuvęs prezidentas ir priesaiką sulaužęs R.Paksas: „Nemanau, kad abu turėtų būti pristatyti kaip lygiaverčiai vadovai. Seimo vadovai turėtų rasti tinkamas formas tam skirtumui išreikšti.“

REKLAMA
REKLAMA

R. Pakso vadovaujama „Tvarkos ir teisingum“ partija priklauso valdančiajai koalicijai kartu su socialdemokratais, Darbo partija (leiboristais) ir Lietuvos lenkų rinkimų akcija.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų