REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Geriausia būtų šią dieną paskirti šeimyniniams reikalams. Palanku tvarkyti, prižiūrėti, puoselėti namus, kambarinius augalus. Daugiau širdies šilumos dovanokite artimiems žmonėms - jie neliks skolingi.

Avinas Geriausia būtų šią dieną paskirti šeimyniniams reikalams. Palanku tvarkyti, prižiūrėti, puoselėti namus, kambarinius augalus. Daugiau širdies šilumos dovanokite artimiems žmonėms - jie neliks skolingi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Ši diena palanki veiklai, susijusiai su kūryba, įvairiomis pramogomis. Skirkite laiko pasimatymams, bendravimui su vaikais. Turbūt be didelių pastangų pavergsite patinkančio asmens širdį.

REKLAMA

Dvyniai Ieškosite naujų kelių ir būdų pademonstruoti, ką sugebate, stengsitės gauti daugiau pajamų arba užsitikrinti kitų pagalbą. Palanku ieškotis darbo, keisti gyvenimo būdą, pradėti fizinių pratimų ciklą, apsilankyti pas kosmetologą, stilistą.

Vėžys Turėsite progą išsklaidyti neigiamą įspūdį, nes turbūt pavyks rasti problemos sprendimą ar įveikti kažkokią kliūtį. Benutrūkstantys ryšiai turėtų sutvirtėti, o jei ilgai kentėte vienišumą, jus sušildys naujos romantiškos viltys.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Aktualūs bus psichologiniai ir finansiniai klausimai. Galite kalbėtis su asmeniu, kuris gerai išmano jus dominančius reikalus. Išmintingi patarimai bei jūsų pačių gera įžvalga padės jums rasti svarbų atsakymą, suvokti perspektyvas.

Mergelė Tikėtina, kad gausite tam tikrą nuorodą, kuri patvirtins, ar mąstote ir elgiatės teisingai. Palanku užmegzti ryšius su užsieniečiais, pasidalinti žiniomis ir patirtimi su kitais, rinktis kelionės maršrutą ar tvarkyti su tuo susijusius formalumus.

Svarstyklės Stenkitės būti teisingi, sąžiningi, jei nusprendėte imtis naujo verslo, sudaryti dalykines sutartis. Nebus sunku laimėti įtakingo asmens simpatiją bei rimtą susidomėjimą tuo, ką siūlote ar kuo užsiimate. Tik neprisikurkite nerealių vilčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Ši diena palanki įvairių rūšių susitikimams, kolektyviniams renginiams, draugystės ir meilės ryšių atnaujinimui. Savo iškalba, supratingumu galite pakerėti aplinkinius, pelnyti palankumą.

Šaulys Šiandien užplūs abejonės, kažką kuždės keistos nuojautos. Jausite, kad kai kurias savo klaidas privalote ištaisyti, jei norite toliau gyventi su ramia sąžine. Pravartu vienumoje apsvarstyti tolesnius žingsnius.

Ožiaragis Sumaniai elgsitės su aplinkiniais ir lengvai darysite jiems įtaką. Tik nepervertinkite savo jėgų ir finansinių išteklių: staiga užplūdę norai bus didesni nei jūsų galimybės. Nežaiskite jumis susidomėjusio asmens jausmais, neveidmainiaukite.

REKLAMA

Vandenis Kažkoks ilgai lauktas sprendimas neišvengiamai palies kelias gyvenimo sritis - draugystės ryšius, šeimyninę, finansinę padėtį. Tarpusavio santykiuose šiandien atsiras daugiau harmonijos, supratimo.

Žuvys Ši diena gali suteikti ir pramogų, ir naudos. Aktualūs turėtų būti kelionių ir su informacija, mokslu susiję reikalai. Bendraudami su mielais jums žmonėmis negailėkite komplimentų, padrąsinimų.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų